یکی از دسرهای خوشمزه که به کاربران عزیز پیشنهاد می کنم دسرموزو خامه کاراملی است که درست کردن آن خالی از لطف نیست شما می توانید این دسر را به راحتی تهیه کنید و از طعم متفاوت ان لذت ببرید به دوستانی که طعم موز را دوست دارند پیشنهاد می کنم دسرموزی را تهیه کنند ترکیب موز و کارامل طعمی بی نظیر به دسر می دهد در صورت تمایل می توانید در طرزتهیه دسرموزی با خامه کاراملی با من همراه باشید
موادلازم دسرموز وخامه کاراملی
موز : 2عدد
سس کارامل : 1 پیمانه
خامه شیرین شده : 1 پیمانه
موادلازم کرم وانیلی
شکر: 2/3 پیمانه
آرد ذرت : ¼ پیمانه
نمک : نصف قاشق چای خوری
شیر : 3 پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
کره : 2 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل : 1 قاشق غذاخوری
موادلازم برای خمیربیسکوییتی دسرموز
بیسکوییت خردشده : 1 ونیم پیمانه
کره ذوب شده : 1/3 پیمانه
شکر: 1قاشق غذاخوری
طرزتهیه دسرموزوخامه کاراملی
طرزتهیه دسرموز و خامه کاراملی در سه مرحله انجام می شود ابتدا باید سس کاراملی را درست کنید که اموزش ان را می توانید از قسمت کرم ها مطالعه نمایید
در مرحله دوم باید کرم شیرین وانیلی را آماده کنید برای این کار ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید و با چنگال بزنید سپس شکر را همراه با آرد ذرت و نمک در ظرفی دیگر مخلوط کنید و کم کم به شیر اضافه کنید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا یکدست شود تا زمانیکه بجوش آید بعد از 1 دقیقه که مخلوط غلیظ شد از روی حرارت بردارید
حالا در این مرحله از تهیه دسرموز وخامه کاراملی چند قاشق غذاخوری از مخلوط شیر را که غلیظ شده است در حالیکه داغ است به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید و بعد مخلوط تخم مرغ را به باقیمانده مخلوط شیرکه روی حرارت است اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه هم بزنید
بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را به آن اضافه کنید و بعد در یخچال بگذارید تا خنک شود
در مرحله آخر از طرزتهیه دسرموز و خامه کاراملی خمیر دسر را آماده کنید ابتدا بیسکوییت های پودرشده را با شکر و کره ذوب شده مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند و بعد مخلوط را در سینی یا قالب بریزید و پهن کنید و به مدت 10 الی 12 دقیقه با دمای 175 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا قهوه ای روشن شود
حالا قالب را از فر خارج کنید و 2 قاشق غذاخوری از مخلوط بیسکوییت را در ظرف های موردنظر بریزید و با لیوان کوچک روی بیسکوییت ها فشار دهید تا خمیر بیسکوییتی دسر موز منسجم شود سپس کرم وانیلی را درقیف بریزید و روی بیسکوییت یک لایه کرم شیرین وانیلی بریزید بعد حلقه های موز را روی کرم وانیلی قرار دهید وبعد خامه را روی کرم قیف بزنید
سپس مقداری بیسکوییت و سس کاراملی را روی لایه قبلی بریزید و مرحله قبل را تکرار کنید
حالا دسرموز وخامه کاراملی آماده است ظرف های محتوی دسر را به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید
نوش جان