دسرپاناکوتا با سس بلوبری

دسرپاناکوتا با سس بلوبری

موادلازم پاناکوتا با سس بلوبری

آب : ¼ پیمانه

پودرژلاتین : نصف قاشق غذاخوری

عسل : ¼ پیمانه

خامه : 2پیمانه

شیرکره : 1پیمانه

لوبیای وانیل : 1عدد

موادلازم سس بلوبری

تمشک آبی (بلوبری) : 3 پیمانه

آب : 1پیمانه

شکر: ¾ پیمانه

آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری

طرزتهیه دسرپاناکوتا با سس بلوبری

در مطالب قبلی سایت eversweet.ir در بخش دسرها اموزش دسرپاناکوتا قلبی قرارداده شده است در مطلب امروز نیز طرزتهیه نوع دیگری از دسرپاناکوتا با عنوان پاناکوتا با سس بلوبری یا تمشک آبی قرار داده شده است امیدوارم این مطلب مفید باشد

برای تهیه دسر پاناکوتا با سس بلوبری ابتدا خامه , دانه های وانیل و عسل را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید بعد از اینکه مخلوط خامه و عسل جوش آمد از روی حرارت بردارید و به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا مواد خنک شود

طرزتهیه دسرپاناکوتا با سس بلوبری

سپس ژلاتین را با مقداری آب مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید تا ژلاتین آب شود وقتی ژلاتین در آب حل شد مجددا مخلوط خامه و عسل را روی حرارت قراردهید و دانه های وانیل داخل مخلوط را جدا کنید و سپس ژلاتین و شیرکره را به مایه کرم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود کرم پاناکوتا آماده است

در این مرحله لازم است سس بلوبری دسر پاناکوتا را آماده کنید برای تهیه سس بلوبری آب و تمشک های آبی را همراه با شکر در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب بجوشد بعد آبلیمو را اضافه کنید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا مواد سس غلیظ شود و بپزد در زمان آماده کردن سس مرتب سس را هم بزنید تا مواد به ظرف نچشبد و تمشک ها خوب له شوند بعد از اینکه سس غلظت موردنظر را پیدا کرد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود

طرزتهیه پاناکوتا با سس تمشک آبی

بعد از اینکه سس خنک شد ابتدا در ظرف های مورد نظرتان سس بلوبری بریزید و به آرامی از کرم پاناکوتا روی سس بریزید بعد از 20 دقیقه دسرها را به مدت 4 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را ببندد

اموزش پاناکوتا با سس بلوبری

شما می توانید ابتدا سس بلوبری را آماده کنید و در زمانی که آن را کنار گذاشته اید تا خنک شود مایه پاناکوتا را آماده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *