مواد لازم دسر پلمبیر
تخم مرغ : 2 عدد
شیر : نصف پیمانه
پودرژلاتین : 2 قاشق مرباخوری
شکر: 4 الی 5 قاشق غذاخوری
وانیل : نصف قاشق چای خوری
خامه : 1 پیمانه سرخالی
پودرقند:3 قاشق غذاخوری
گردو خردشده : 4/1 پیمانه
خلال پسته : 4/1 پیمانه
مربای هویج یا آلبالو: به مقدار لازمبرای تزیین
طرزتهیه دسرپلمبیر
دسرپلمبیر دسری راحت است برای تهیه این دسر ابتدا خامه را در ظرفی بریزید و پودر قند را به خامه اضافه کنید و با همزن بزنید تا خامه فرم بگیرد سپس خامه فرم دهی شده را در یخچال بگذارید
در مرحله بعد زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و شکر و وانیل را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود
حالا پودر ژلاتین را در کمی آب سرد حل کنید و به شیر که گرم کرده اید اضافه کنید و هم بزنید و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را به زرده اضافه کنید و هم بزنید (به جای پودر ژلاتین می توان از 2 ورق ژلاتین استفاده کرد)
در این مرحله از اموزش پلمبیر سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفت شود و از ظرف نریزد و بعد خامه فرم گرفته شده را با سفیده تخم مرغ به مخلوط زرده اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم خوب مخلوط شوند
کف قالب را گردو و پسته و مربا بریزید و تزیین کنید و بعد مقداری از مواد پلمبیر را کم کم روی آنها بریزید تا جابه جا نشوند و بعد در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد وبعد بقیه مواد پلمبیر را اضافه کنید و برای چندساعت در یخچال قراردهید تا خودش را ببندد و بعد در ظرف موردنظر برگردانید و با پسته و گردو تزیین کنید
2 پاسخ
سلام..خسته نباشید..
یه سوال کلی البته..
خامه ای که تو این دسر یا دسرای دیگه استفاده میشه یا خامه ای که واسه تزئین کیک یا لای شیرینی استفاده میشه با هم متفاوته؟!..چه نوع خامه ایه؟؟خامه ی مخصوص کیک و شیرینیه؟یا همین خامه ی معمولی صبحانه؟
ممنون میشم پاسخ بدین…
با تشکر از سایت خوب و مطالب مفیدتون…
سلام
در طرزتهیه دسر پلمبیر بهتره که از خامه زده شده که برای تزیین کیک تولد هست استفاده کنید