دسرپودینگ انار

دسرپودینگ انار

موادلازم دسرپودینگ انار

نشاسته ذرت : 4قاشق غذاخوری

وانیل : 1چهارم قاشق مرباخوری

خامه : 150گرم (فرم گرفته شده)

آب انار: 2پیمانه

پودر قند: 3چهارم پیمانه

شیر: 2 قاشق غذاخوری

ژلاتین : 2 ورق

پنیر خامه ای : 100گرم (اختیاری)

طرزتهیه دسرپودینگ انار

دسرپودینگ انار را می تواند یکی از دسرهای انتخابی شما برای شب یلدا باشد در طرزتهیه این دسر از اب انار استفاده می شود

برای تهیه پودینگ انار ابتدا آب انار را همراه با پودر نشاسته , پودر قند و وانیل در ظرفی بریزید و هم بزیند سپس شیر را اضافه کنید و مواد را وب مخلوط کنید تا با هم ترکیب شود و بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس پنیرخامه ای را با خامه در ظرفی دیگر مخلوط کنید تا یکدست شود و بعد مخلوط خامه و پنیر را به مواد پودینگ اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا به غلظت فرنی درآید

در مرحله بعد از تهیه دسرپودینگ انار ورق ژلاتین را در 2 الی 3 قاشق غذاخوری آب سرد حل کنید و روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ژلاتین حل شود عد ژلاتین را به مواد اضافه کنید و سریع هم بزنید پودینگ اماده شد بعد مقداری دانه انار به آن اضافه کنید و سپس دسر را در لیوان های سرو بریزید و دریخچال قرار دهید

پیشنهاد : در صورت تمایل می توانید پودینگ را به 2 رنگ تهیه کنید و در ظرف موردنظر یک لایه پودینگ ساده و سپس یک لایه پودینگ انار بریزید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *