دسرپودینگ نشاسته زعفرانی

دسرپودینگ نشاسته زعفرانی

موادلازم دسرپودینگ نشاسته زعفرانی

پودر قند : 1 لیوان

شیر : 6 لیوان

تخم مرغ : 3 عدد

خامه : 100 گرم

نمک : نصف قاشق چای خوری

نشاسته : 1لیوان

زعفران دم کرده : 2 قاشق چای خوری

طرزتهیه پودینگ نشاسته زعفرانی

برای تهیه دسرپودینگ نشاسته زعفرانی ابتدا لازم است نشاسته را در شیر سرد حل کنید سپس پودر قند و نمک را به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد از اینکه به نقطه جوش رسید حرارت را کم کنید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد

پودینگ نشاسته زعفرانی

در مرحله بعد زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و زرده های تخم مرغ را با زعفران به مخلوط نشاسته اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند

طرزتهیه دسرپودینگ نشاسته زعفرانی

حالا سفیده های تخم مرغ را در ظرف دیگر با همزن بزنید تا سفید و سفت شود و از ظرف نریزد بعد خامه را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با هم مخلوط کنید بعد مخلوط سفیده و خامه را به مواد نشاسته اضافه نمایید و مواد دسر را آرام و در یک جهت به صورت دورانی مخلوط کنید تا پودینگ نشاسته زعفرانی غلیظ شود

اموزش پودینگ نشاسته زعفرانی

بعد از اینکه دسر پودینگ آماده شد ظرف دسر را چرب کنید و دسر را در ظرف ریخته و به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد

برای تزیین دسر پودینگ می توانید از خامه فرم گرفته , میوه و شکلات رنده شده استفاده کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *