موادلازم دسرترایفل میوه با پنیرخامه ای
بیسکوییت لیدی فینگر : 6 عدد
خامه زده شده :2 و نیم پیمانه
پنیرخامه ای : 250 گرم
پودرقند: 1 پیمانه
عصاره وانیل : 1 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین : 3 پیمانه
کنسرو میوه مخلوط همراه با شربت : 1 پیمانه (150 گرم)
آجیل , سس توت فرنگی و مرواریدهای خوراکی برای تزیین
طرزتهیه ترایفل میوه با پنیرخامه ای
به طور کلی ترایفل نوعی دسر است که از چند لایه همراه با میوه , ژله و خامه فرم گرفته و کیک تشکیل می شود در مطلب امروز طرزتهیه دسر ترایفل میوه با پنیرخامه ای قرار داده شده است که در این دسر از بیسکوییت لیدی فینگر استفاده می شود
برای طرز تهیه این دسر ابتدا 2 پیمانه از خامه را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا فرم بگیرد بقیه خامه را برای تزیین کنار بگذارید سپس در ظرفی دیگر پنیر خامه ای را همراه با پودر قند و عصاره وانیل مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خوب ترکیب شود
حالا مخلوط پنیر خامه ای را به خامه فرم گرفته اضافه و با هم مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند سپس در مرحله دیگر تهیه ترایفل میوه با پنیر خامه ای در ظرفی دیگر پودر ژلاتین را طبق دستور اماده کنید می توانید با 4 الی 5 قاشق چای خوری آب گرم ژلاتین را به مدت 20 ثانیه مخلوط کنید سپس ژلاتین را در ظرفی که ضد گرما است بریزید و روی بخار آب داغ قرار دهید و مرتب هم بزنید تا ژلاتین حل شود سپس ژلاتین را به مواد کرم اضافه کنید و با هم ترکیب کنید
حالا در قالب مخصوص یک کیسه فریزر مطابق شکل قرار دهید و 1/3 کرم را در قالب بریزید و پخش کنید تا کف قالب را بپوشاند و بعد 3 عدد بیسکویت لیدی فینگر را در شربت میوه مرطوب کنید و در قالب روی کرم مطابق عکس قرار دهید و نصف کنسرو میوه را در فضای خالی بین بیسکوییت ها بریزد
مجددا 1/3 دیگر از کرم پنیر خامه ای را روی لایه بیسکوییت ها بریزید و روی آن را مثل لایه زیرین بیسکویت و میوه قرار دهید و دوباره روی ان را با کرم بپوشانید و روی ان را صاف کنید سپس روی آن را با کیسه فریزر بپوشانید و در فریزر به مدت 6 ساعت قرار دهید
بعد از 6 ساعت می توانید دسر ترایفل میوه را از قالب خارج کنید و کیسه فریزر را از آن جدا کنید و بعد با خامه زده شده روی دسر را همراه با سس توت فرنگی و مروارید های خوراکی تزیین کنید