مواد لازم تیرامیسو
بیسکویت لیدی فینگر: 1بسته
خامه فرم گرفته : 2لیوان
پنیرماسکارپونه : 1 بسته
شکر : 1 الی 2 قاشق غذاخوری
وانیل : نصف قاشق چای خوری
قهوه : 1 لیوان دم کرده غلیظ
پودرکاکائو: به مقدار لازم
طرز تهیه دسرتیرامیسو
تهیه دسر تیرامیسو به روش های مختلف انجام می شود در این روش تهیه تیرامیسو با خامه را توضیح خواهم داد
در دسر تیرامیسو که با خامه فرم گرفته تهیه می شود فقط زرده تخم مرغ نیاز است بنابراین زرده و سفیده را از هم جدا کنید و در ظرفی بریزید سپس ظرفی که زرده تخم مرغ را دارد روی حرارت به صورت بن ماری بگذارید تا زرده ها کمی پخته شود و خام مصرف نشود
در مرحله بعد در حالیکه زرده روی حرارت غیرمستقیم است شکر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ مواد کرم روشن شود
تا حدی هم زدن مواد را ادامه دهید که مایه غلیظ شود زمانیکه غلظت و رنگ مواد مطابق تصویر شد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود سپس ماسکارپونه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مایه دسر تیرامیسو غلیظ تر شود
بعد خامه فرم گرفته شده را به مواد اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند حالا کرم تیرامسیو آماده است
دسر تیرامیسو را هم می توان در ظرف های تک نفره درست کرد و هم در ظرف بزرگ که نمونه آن را در تصویر مشاهده می کنید
در این مرحله از تهیه دسر تیرامیسو باید بیسکویت ها را در ظرف بچینید سپس قهوه دم کرده را با برس روی بیسکویت ها بکشید تا کمی نمناک شود ویا قهوه را روی بیسکویت ها بریزید در حدی باید قهوه ریخت که بیسکویت ها نمناک شوند نه اینکه خیس و له شوند
سپس کرم تیرامیسو را روی بیسکویت ها بریزید و پهن کنید طوریکه سطح بیسکویت ها را بپوشاند مجددا روی کرم را بیسکویت بچینید و با قهوه بیسکویت ها را نمناک کنید و دوباره کرم تیرامیسو را روی بیسکویت ها پهن کنید حالا روی ظزف را سلفون بکشید و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا منسجم شود و خودش را بگیرد
تزیین دسر : در زمان سرو دسر می توانید روی آن را پودر کاکائو بریزید و یا از شکلات رنده شده استفاده کنید