اگر اهل شیرینی پزی هستید می توانید به راحتی این دسر سه رنگ را تهیه نمایید.دسر سه رنگ توت فرنگی را می توان با استفاده از مواد باقی مانده کیک های اسفنجی خود آن را درست نمایید.اگر به دنبال دسری هستید که در مراسم و میهمانی های شما بسیار بدرخشد و نیز زیبا جلوه کند می توانید از دسر توت فرنگی استفاده نمایید.زیرا علاوه بر ظاهری عالی طعمی لذیذ را دارد.
مواد مورد نیاز دسر سه رنگ توت فرنگی:
کیک اسفنجی 1 تخته 20 در 30
بریلوی توت فرنگی به میزان لازم
توت فرنگی تازه به میزان لازم
سس توت فرنگی 4/1 پیمانه (یا شربت غلیظ توت فرنگی)
پودر ژلاتین 4 قاشق چای خوری
خامه فرم گرفته 200 گرم
پودر قند 2/1 پیمانه
آب سرد 8 قاشق سوپ خوری
وانیل 8/1 قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ 2 عدد
دستور تهیه دسر سه رنگ توت فرنگی(روش اول):
ابتدا ظرفی مناسبی را برداشته و پودر ژلاتین را همراه آب سرد و شربت یا سس توت فرنگی را درآن بریزید و مواد را به خوبی مخلوط نمایید.ظرف خود را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید.آنقدر هم بزنید تا مواد شفاف و روشن شود.سپس آن را از روی حرارت بردارید.
سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید.ظرف دیگری را برداشته سپس سفیده تخم مرغ رابه همراه وانیل و پودر قند و با هم زن برقی به خوبی به هم زنید.آن قدر هم زدن را ادامه دهید تا پوک و سفید رنگ شود.در مرحله بهد خامه فرم گرفته را به تخم مرغ ها اضافه نمایید و به هم زدن ادامه دهید.سپس ژلاتین ولرم را به مواد خود اضافه کنید.این مواد ما برای لایه میانی دسر می باشد.
به اندازه مساوی کیک اسفنجی را برش بزنید.و آنها را در انتهای ظرف های خود قرار دهید.روی لایه کیک را از مواد میانی آماده شده بریزید.روی سطح دسر را یک تکه توت فرنگی بگذارید و آن را با بریلوی توت فرنگی بپوشانید.دسر را با توت فرنگی و یک تکه بیسکوییت و یا شکلات تزئین نمایید .دسر خود را به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.
دستور تهیه دسر سه رنگ توت فرنگی(روش دوم):
اگر بریلوی توت فرنگی را پیدا نکردید از سس توت فرنگی و یا شربت های غلیظ توت فرنگی برای تزئین می توانید استفاده کنید.این دسر را می توان با میوه های فصل مثل آناناس ، هلو ، گیلاس و زرد آلو تهیه نمایید.حتی می توانید از کمپوت نیز استفاده نمایید.علاوه بر ظرف های نفری می توانید از ظرف بزرگ برای دسر نیز استفاده نمایید.
نکته :
- اگر لایه میانی شما قبل از استفاده سفت شود ، با گرم کردن دوباره آن می توان برای دسر استفاده نمود.
- بریلو یک نوع از ماده ژله ای می باشد که به صورت آماده می باشد و رنگ آن شفاف و طعم شیرینی را دارد.با کمک این ماده می توانید سطح خارجی انواع موس ، کیک ، باواریا و بستنی را در کمترین زمان ممکن براق نمود.
- اگر عجله دارید می توانید از کیک اسفنجی ساده موجود در قنادی ها و نان فانتزی فروشی ها تهیه نمود.
- بریلو و خامه فرم گرفته شده را می توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.
نوش جان