موادلازم سس کارامل
شکر: 1 پیمانه (210 گرم)
کره : 6 قاشق غذاخوری (85 گرم)
خامه : نصف پیمانه
طرزتهیه سس کارامل
در طرزتهیه سس کارامل ابتدا شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر شروع به ذوب شدن کند سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و بچرخانید تا شکر ذوب شود و به رنگ کهربایی تیره تغییر کند
بعد بلافاصله کره را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود بعد از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید و مواد سس را هم بزنید تا کارامل صاف و یکدست شود به این ترتیب سس کارامل اماده است
سس کارامل را می توانید به مدت 2 هفته در یخچال و 2 روز در دمای اتاق نگهداری نمایید