موادلازم سوهان عسلی
شکر : 150گرم
کره: 100 گرم
عسل : 150گرم
خلال بادام : 150گرم
زعفران دمکرده : 1قاشق سوپخوری
طرزتهیه سوهان عسلی
در مطلب امروز طرزتهیه سوهان عسلی قرار داده شده است که امیدوارم اموزش شیرینی پزی امروز مفید واقع شود
ابتدا کره را همراه با شکر و عسل در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید در زمانی که مخلوط روی حرارت است به دلیل چسبیدن شکر به قاشق بهتر است در هم زدن از قاشق استفاده نشود و گاهی ظرف را تکان دهید تا شکر با عسل مخلوط و ذوب شود
سپس خلال بادام را به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید نیازی به هم زدن مداوم مخلوط نیست زمانی که مایه سوهان عسلی طلایی شد و رنگ بادام های تغییر کرد زعفران دم کرده را اضافه کنید و حرارت را کم کنید در حدی که سوهان عسلی گرم بماند و در نهایت رنگ بادامها قهوه ای شود
زمانیکه مایه سوهان عسلی آماده شد با قاشق چای خوری یا مرباخوری از مواد سوهان بردارید و در سینی با فاصله بریزید و اجازه دهید سوهان ها خنک شوند بعد از سرد شدن می توانید سوهان عسلی را از سینی جدا کنید و در ظرف موردنظر بچینید
برای تست اینکه مایه سوهان آماده شده است کمی از مواد سوهان را در گوشه سینی بریزید اگر فورا خودش را بست یعنی سوهان اماده است
برای اینکه سوهان ها خیس و چسبنده نشوند لازم است حتما در ظرف در بسته و در یخچال نگهداری شوند در زمان اضافه کردن زعفران به مخلوط شیرینی می توانید از شعله پخش کن استفاده نمایید تا مخلوط فقط گرم بماند