موادلازم شکلات نارگیلی
پودر نارگیل : ۲۵۰گرم
شیرعسلی : ۱قوطی
پودر هل : ۱قاشق چایخوری
شکلات : ۲۰۰تا۲۵۰گرم
طرزتهیه شکلات نارگیلی
برای تهیه شکلات نارگیلی ابتدا پودرهل را همراه با نارگیل مخلوط کنید سپس شیرعسلی را کم کم به مواداضافه کنید و خوب ترکیب کنید تا خمیری شکل شود دقت کنید شیرعسلی را بیش از اندازه اضافه نکنید
در مرحله بعد مخلوط شکلات نارگیلی را روی سطح صافی مثل تخته یا سینی پهن کنید و بعد در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود و خودش را بگیرد سپس به شکلهای دلخواه قالب بزنید یا به شکل مربع , لوزی برش بزنید
بعد از اینکه قالب زدید شکلات را به روش بن ماری (غیرمستقیم) ذوب کنید و شکلات های نارگیلی را یکی یکی درون شکلات ذوب شده بغلطانید و بعد با چنگال بردارید تا سس شکلاتی اضافی گرفته شود
بعد شیرینی ها را روی کاغذ روغنی بگذارید تا خودش را بگیرد سپس می توانید با پودر پسته تزیین کنید و در ظرف موردنظر بچینید