شیرینی بادامی

شیرینی بادامی

مواد لازم شیرینی بادامی

بادام شیرین :۱۲۵گرم

پودر قند : ۱۵۰گرم

روغن جامد : 150 گرم

آرد گندم :۱۲۵گرم

پودر هل : 2 قاشق چایخوری

مغز بادام مقداری برای تزئین

طرز تهیه شیرینی بادامی

ابتدا بادام ها را در آب جوش به مدت 10 دقیقه بریزید سپس پوست بادام ها را جدا کنید بعد ازاینکه بادام های پوست گرفته شده خشک شدند آنها را آسیاب کنید تا بافتی نرم و خمیری شکل پیدا کند

طرزتهیه شیرینی بادامی

سپس در ظرف دیگر پودر قند , روغن جامد و هل را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفید رنگ شود بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق مواد را با هم مخلوط کنید بعد زا اینکه مواد را مخلوط کردید بادام های پودر شده را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و بعد خمیر بدست امده را به مدت 1 ساعت برای استراحت کنار بگذارید

بعد از اتمام استراحت خمیر گلوله های کوچکی از خمیر بردارید و پهن کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته اید بگذارید روی آنها بادام بگذارید و با کمی کره یا زرده تخم مرغ روی شیرینی ها را رومال کنید

اموزش شیرینی بادامی

سپس سینی را در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده اید به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزد وقتی زیر شیرینی ها کمی طلایی شد یعنی پخت شیرینی تکمیل است و می توانید از فر خارج کنید

بعد از اینکه شیرینی ها خنک شدند می توانید در ظرف بچینید

در پخت شیرینی بادامی فقط از روغن جامد استفاده کنید تا شیرینی ها بافتی خوب داشته باشند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *