شیرینی برنجی یکی از شیرینی های محلی کرمانشاه است که با آرد برنج درست می شود شما دوستان عزیز می توانید در صورت تمایل برای ایام عید نیز این شیرینی را در منزل درست کنید شیرینی برنجی بافتی نرم دارد و بسیار خوش طعم است
موادلازم شیرینی برنجی
آرد برنج : 400 گرم
آرد ذرت : ۱۰۰ گرم
روغن جامد : ۲۵۰ گرم
تخم مرغ : 2 عدد
پودر قند : ۲۵۰ گرم
پودر هل : ۱ قاشق مرباخوری
تخم خرفه به مقدار لازم
طرزتهیه شیرینی برنجی
در طرزتهیه شیرینی برنجی ابتدا روغن جامد را همراه با پودر قند در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا رنگ مواد کملا روشن شود بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ مواد را به مدت 1 دقیقه با همزن بزنید
حالا در مرحله دیگر طرزتهیه شیرینی برنجی آرد برنج و آرد ذرت را همراه با پودر هل مخلوط کنید و به مواد دیگر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی شود و به دست نچسبد
چنانچه خمیر به دست می چسبد می توانید کمی آرد برنج اضافه کنید و در صورتیکه خمیر شیرینی برنجی خشک شد کمی گلاب یا عرق هل اضافه کنید تا نرم شود
حالا خمیر را در کیسه فریزر بگذارید و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید
در مرحله آخر از طرزتهیه شیرینی برنجی خمیر را از یخچال بیرون آورده و گلوگه های کوچکی از آن بردارید و گرد کنید و درسینی فر قرار دهید و بعد با مهرهای مخصوص شیرینی روی هر کدام از خمیرها را مهر بزنید و مقداری تخم خرفه روی شیرینی ها بپاشید و سپس سینی را در فر که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید بگذارید مدت زمان لازم برای پخت شیرینی ها 20 دقیقه است
بعد از اینکه شیرینی ها آماده شد اجازه دهید خنک شوند سپس در ظرف موردنظر بچینید
نوش جانماد