مواد لازم شیرینی بهشتی
روغن : 300 گرم
پودرقند الک شده : 220 گرم
آرد الک شده :300گرم
پودر هل: 1 قاشق مرباخوری
وانیل : به میزان لازم
طرز تهیه شیرینی بهشتی
برای تهیه شیرینی بهشتی ابتدا پود قند را الک کنید سپس روغن و پود قند را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا پف کند و رنگ مواد سفید شود در تهیه شیرینی بهشتی به جای پودر قند می توانید از شکر استفاده کنید که در صورت استفاده از شکر باید شکر را آسیاب کنید
سپس وانیل و پودر هل را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید و در حدی که مواد با هم مخلوط شوند با قاشق در یک جهت هم بزنید در این مرحله از تهیه شیرینی بهشتی نباید از همزن استفاده کنید خمیر آن نباید روغن بیندازد بعد از اینکه مواد را با هم مخلوط کردید خمیر نرم وشلی بدست می آید 1 بارخمیر را چرخ کنید تا انسجام پیدا کند چرخ کردن خمیر شیرینی بهشتی بدلیل نرم بودن خمیر کمی سخت است که باید حوصله لازم را داشته باشید بعد از این مرحله خمیر را در قیف بریزید و با ماسوره شکوفه به اندازه های دلخواه در سینی فر که چرب کرده اید شکوفه بزنید و در فر که از قبل گرم کرده اید با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید
نکته : آرد را باید قبل از اینکه در مواد بریزید در فر روشن به مدت چند دقیقه قرار دهید تا رطوبت آرد گرفته شود و سپس 3 مرحله آرد را الک کنید
تزیین : برای تزیین شیرینی بهشتی می توانید از پودر پسته , نارگیل استفاده کنید هم چنین می توانید این شیرینی را به صورت زعفرانی و کاکائویی یا نسکافه ای نیز درست کنید کافیست زعفران حل شده یا نسکافه یا کاکائو حل شده با کمی آبجوش را به خمیر اضافه کنید