مواد لازم شیرینی توت
بادام زمینی : 2 لیوان
پودر قند : 2 لیوان
گلاب : 10 قاشق غذاخوری
شکر: به مقدار لازم
خلال پسته : به مقدار لازم
رنگ خوراکی : به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی توت
شیرینی توت یکی از شیرینی های ساده و آسان محسوب می شود برای تهیه این نوع شیرینی ابتدا بادام زمینی را در آب ولرم به مدت 2 ساعت خیس کنید و سپس پوست بادام را جدا کنید و در میکسر بزیزید تا نرم و یکدست شود بعد از اینکه با میکسر زدید پودر قند و گلاب را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیری نرم شود
بعد از آماده شدن خمیر شیرینی توت تکه هایی از خمیر را بردارید و با کف دست مثل توت شکل دهید و بعد در شکر بغلطانید و خلال پسته را در سر شیرینی وارد کنید شما می توانید برای این شیرینی از رنگ های مختلف و شکل های گوناگون استفاده کنید