آموزش شیرینی تَرَک شکلاتی

 مواد لازم شیرینی تَرَک شکلاتی

  آرد : نصف لیوان

  شکر: نصف لیوان

  تخم مرغ : 1 عدد

  کره :30 گرم

  پودر کاکائو: 4 قاشق غذاخوری

  بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری

   شکلات چیپسی : 50 گرم

   اسانس وانیل : چند قطره

   پودر قند : مقداری

طرز تهیه شیرینی تَرَک شکلاتی 

ابتدا مواد خشک را (شکر ، پودر کاکائو ، بکینگ پودر ، آرد و مقداری کمی نمک) مخلوط کرده و الک کنید

سپس کره را که سفت و سرد است به تکه های کوچک تقسیم کنید و به مخلوط آرد اضافه کنید و با انگشتان دست مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید در مرحله بعد تخم مرغ و شکلات چیپسی و اسانس وانیل را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرمی  شود

آموزش شیرینی ترک شکلاتی

بعد از اینکه خمیر شیرینی ترک شکلاتی آماده شد تکه های کوچک از آن بردارید و با کف دست به شکل گرد درآورید سپس در پودر قند بزنید و به مدت 10 دقیقه در فریزر و یا یخچال بگذارید تا سرد شوند

بعد از مدت 10 دقیقه توپ های خمیری را در سینی فر که کاغذ روغنی در آن گذاشتید قرار دهید و سینی را در فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کرده اید بگذارید زمان لازم برای پخت شیرینی ها 10 دقیقه است که در زمان پخت شیرینی ها ترک می خورند و پهن می شوند

آموزش شیرینی شکلاتی

پیشنهاد : در صورت تمایل می توانید از شکر قهوه ای به جای شکر سفید استفاده کنید و هم چنین علاوه بر کاکائو از پودر قهوه فوری به میزان 1 قاشق غذاخوری استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *