مواد لازم شیرینی تَرَک شکلاتی
آرد : نصف لیوان
شکر: نصف لیوان
تخم مرغ : 1 عدد
کره :30 گرم
پودر کاکائو: 4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
شکلات چیپسی : 50 گرم
اسانس وانیل : چند قطره
پودر قند : مقداری
طرز تهیه شیرینی تَرَک شکلاتی
ابتدا مواد خشک را (شکر ، پودر کاکائو ، بکینگ پودر ، آرد و مقداری کمی نمک) مخلوط کرده و الک کنید
سپس کره را که سفت و سرد است به تکه های کوچک تقسیم کنید و به مخلوط آرد اضافه کنید و با انگشتان دست مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید در مرحله بعد تخم مرغ و شکلات چیپسی و اسانس وانیل را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا خمیر نرمی شود
بعد از اینکه خمیر شیرینی ترک شکلاتی آماده شد تکه های کوچک از آن بردارید و با کف دست به شکل گرد درآورید سپس در پودر قند بزنید و به مدت 10 دقیقه در فریزر و یا یخچال بگذارید تا سرد شوند
بعد از مدت 10 دقیقه توپ های خمیری را در سینی فر که کاغذ روغنی در آن گذاشتید قرار دهید و سینی را در فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کرده اید بگذارید زمان لازم برای پخت شیرینی ها 10 دقیقه است که در زمان پخت شیرینی ها ترک می خورند و پهن می شوند
پیشنهاد : در صورت تمایل می توانید از شکر قهوه ای به جای شکر سفید استفاده کنید و هم چنین علاوه بر کاکائو از پودر قهوه فوری به میزان 1 قاشق غذاخوری استفاده کنید