موادلازم شیرینی رویال فندقی
کره : ۹۰ گرم
پودر قند : ۵۵ گرم
آب داغ : ۱ قاشق چایخوری
پودر نسکافه : ۱ و نیم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ : ۲عدد
آرد : ۲۰۰ گرم
مواد لازم رویه شیرینی فندقی
سفیده تخم مرغ : ۲عدد
پودر نارگیل : ۱۲۰ گرم
فندق پودر شده : ۶۰ گرم
پودر قند : ۱۱۰ گرم
وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
طرزتهیه شیرینی رویال فندقی
شیرینی رویال فندقی یکی دیگر از شیرینی های خانگی سایت eversweet.ir است که طرز تهیه آن در سایت قرار داده شده است
در طرزتهیه شیرینی فندقی ابتدا سفیده تخم مرغ را در ظرفی با درجه تند همزن بزنید تا سفید شود در زمان همزدن سفیده پودر قند و وانیل را کم کم به آن اضافه کنید سپس پودر فندق و پودر نارگیل را اضافه کنید و با قاشق مواد را با هم مخلوط کنید توجه کنید در زمان اضافه کردن پودر نارگیل و پودر فندق همزن را خاموش کنید
در مرحله بعد از طرزتهیه شیرینی رویال فندقی باید خمیر شیرینی را اماده کنید برای این کار ابتدا کره و پودر قند را در ظرف جداگانه با همزن بزنید تا مواد پوک شود سپس زرده های تخم مرغ را یکی یکی به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شود حالا نسکافه را در آب داغ حل کنید و به مخلوط کره و زرده اضافه کنید و هم بزنید حالا در این مرحله از تهیه شیرینی فندقی نوبت اضافه کردن آرد است آؤد را کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید در حدی که به دست نچسبد
بعد از اینکه خمیر شیرینی اماده شد آن را روی سطح کار خود با وردنه باز کنید و با کاتر 3 سانت قالب خمیر را بزنید و در سینی فر که کاغذ روغنی قرار داده اید بچینید بعد از این کار مواد رویه شیرینی فندقی را که در ابتدای کار آماده کرده اید در قیف بریزید و با ماسوره ساده روی خمیر شیرینی بریزید و سپس در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 5 دقیقه قرار دهید سپس دمای فر را به 160 درجه سانتیگراد تغییر دهید و اجازه دهید شیرینی ها در حدود 15 دقیقه دیگر در فر بماند تا رویه شیرینی فندقی طلایی شود
برای تزیین شیرینی رویال فندقی می توانید از شکلات آب شده نیز استفاده کنید