شیرینی مربایی

طرزتهیه شیرینی مربایی

موادلازم شیرینی مربایی

کره : 120 گرم

شکر : 1 لیوان

آرد :2 و نیم لیوان

تخم مرغ : 2 عدد

اسانس بادام :10 قطره

بادام شیرین به مقدار لازم

مربا یا مارمالاد به مقدار لازم

طرزتهیه شیرینی مربایی

در طرزتهیه شیرینی مربایی ابتدا کره را که در دمای اتاق نرم شده است همراه با شکرو تخم مرغ ها در ظرفی مخلوط کنید و با همزن بزنید تا رنگ مواد کرم شود سپس اسانس بادام را به مواد اضافه و مخلوط کنید

شیرینی مربایی

حالا آرد را کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و آرام با قاشق هم بزنید تا خمیر نرمی بدست آید بعد به مدت نیم ساعت خمیر شیرینی را در یخچال بگذارید تا استراحت کند

اموزش شیرینی مربایی

کف سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و به اندازه گردو از خمیر بردارید وبا دست خمیر را گرد کنید و سپس مرکز خمیر را با انگشت گود کنید و بادامی را درون گودی شیرینی قرار دهید و کمی فشاردهید تا بادام ثابت شود سپس مقداری مربا یا مارمالاد روی بادام بریزید و شیرینی ها را در سینی فر بچینید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها کمی طلایی شود سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی های مربایی خنک شوند

شیرینی مارمالادی

آموزش شیرینی مربایی

برای تزیین شیرینی ها می توانید از شکلات سفید آب شده یا پودرقند استفاده نمایید

شیرینی مربایی بادامی

شیرینی های مربایی را می توانید برای مدت طولانی در ظرف دربسته نگهدارید

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *