مواد لازم شیرینی مشهدی
آرد : 600 گرم
شیر : 60 گرم
پودر قند : 150 گرم
زرده تخم مرغ : 2 عدد
روغن جامد : 300 گرم
شربت بار: 60 گرم
وانیل : 1 قاشق چایخوری
مارمالاد یا مربا به مقدار لازم
شکلات آب شده ,پودر نارگیل وکنجد برای تزیین
طرز تهیه شیرینی مشهدی
برای تهیه شیرینی مشهدی ابتدا در ظرفی روغن و پودر قند را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ و پوک شود مدت همزدن 3 الی 5 دقیقه مناسب است سپس زرده تخم مرغ را همراه شربت بار به مواد اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه با همزن بزنید
بعد از اینکه مواد را با هم مخلوط کردید شیر و وانیل را اضافه کنید و مجددا با همزن در حدی که مواد مخلوط شوند هم بزنید و بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید با دست هم می توانید خمیر را ورز دهید تا خمیر بهتری داشته باشید و یکدست شود و به دست نچسبد
بعد از اینکه خمیر شیرینی آماده شد در نایلون قرار دهید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند
بعد از اینکه مدت استراحت خمیر شیرینی تکمیل شد روی سطحی که آردپاشی کردید خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی متر پهن کنید و یا می توانید خمیر را بین 2 نایلون باز کنید سپس با قالبهای مورد نظر خود به شکل های مختلف خمیر را به صورت زوج قالب بزنید
شیرینی ها ار در سینی فر که چرب کرده اید بگذارید و در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 7 الی 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزد قبل از گذاشتن شیرینی ها باید فر را روشن و گرم کنید
زمانی که دور شیرینی ها کمی تغییر رنگ پیدا کرد می توانید از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود
سپس روی شیرینی ساده کمی مربا یا مارمالاد بریزید و شیرینی هایی که توخالی هستند را روی شیرینی مربایی بگذارید و با شکلات آب شده تزیین کنید
برای شیرینی هایی که می خواهید با کنجد و نارگیل تزیین کنید عسل را روی حرارا غیر مستقیم بگذارید تا گرم شود و با برس روی شیرینی ها بکشید و سپس روی شیرینی کنجد و نارگیل بپاشید