مواد لازم شیرینی میکادو
آرد نخودچی :200 گرم
روغن جامد : 2/3 لیوان
پودر قند:150گرم
پودر کاکائو :2 قاشق غذاخوری
هل : نوک قاشق چای خوری
نان میکادو:3 ورق
پودر بادام , نارگیل , پسته برای تزیین
طرز تهیه میکادو
ابتدا آرد نخودچی را بدون روغن در تابه روی حرارت بگذارید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود سپس آرد را از روی حرارت بردارید و روغن را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا غلظت مواد به اندازه غلظت ماست شل شود
بعد از آن پودر قند را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه مواد را هم بزنید و بعد پودر کاکائو و هل را به مواد اضافه و خوب مواد میکادو را با هم مخلوط کنید تا مواد یکدستی به دست آید
بعد از اینکه مایه میکادو آماده شد نان های میکا را از وسط نصف کنید و روی هر نان را از مواد بریزید و روی نان پهن کنید تا سطح نان را بپوشاند بعد یک لایه نان روی مواد بگذارید و کمی با وردنه روی آن را بکشید تا مواد جذب نان شود مجددا روی نان را مواد میکادو بریزید این کار را انجام دهید تا قطر شیرینی به حد دلخواه شما برسد سپس روی نان سس شکلات بریزید تا سطح نان را بپوشاند سپس در یخچال بگذارید تا خنک شود بعد به شکل مورد نظر مستطیل , لوزی و.. شیرینی را برش دهید و نوش جان کنید
تزیین : برای تزیین شیرینی میکادو می توانید از پودر پسته , نارگیل و پودر بادام استفاده کنید