مواد لازم شیرینی نخودچی
پودر قند : نصف لیوان
روغن جامد : 1/4 لیوان
زعفران دم کرده : به مقدار لازم
پودر هل سبز : 1 قاشق چای خوری
آرد نخودچی : 1 و نیم لیوان
طرز تهیه شیرینی نخودچی
برای تهیه شیرینی نخودچی ابتدا روغن آب شده و پودر قند را با هم مخلوط کنید و سپس هل را اضافع کنید و با هم زن بزنید تا لطیف شود سپس زعفران دم کرده را به مخلوط شکر و روغن اضافه کنید
بعد آرد نخودچی را که الک کرده اید کم کم به مواد اضفه کنید و ورز دهید بعد از اینکه مواد را به خوبی ورز دادید خمیر را 2 بار چرخ کنید و در نایلون قرار دهید (در صورت نداشتن چرخ گوشت خمیر را بیشتر ورز دهید) و خمیر شیرینی نخودچی را به مدت 1 روز در یخچال بگذارید با این کار خمیر شیرینی نرم و یکدست می شود بعد اتمام استراحت خمیر را از یخچال بیرون آورید و در دمای اتاق قرار دهید
در مرحله بعد باید خمیر شیرینی را بین 2 لایه نایلون قرار دهید و یا با وردنه خمیر را به ضخامت 1 سانتی متر پهن کنید و با هر قالبی که دوست دارید خمیر شیرینی نخودچی را قالب بزنید
سپس شیرینی ها را در سینی فر که چرب کرده اید قرار دهید و سینی را در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید تا شیرینی ها بپزد زمانیکه کف شیرینی طلایی شود و یا کمی تغییر رنگ پیدا کرد یعنی زمان پخت شیرینی تکمیل شده است و می توانید شیرینی ها را از فر خارج کنید
روی شیرینی ها را نیز قبل از گذاشتن در فر می توانید با زعفران دم کرده و پسته تزیین کنید