مواد لازم شیرینی کشمشی
آرد : 250 گرم
پودر قند : 220 گرم
کره : 150 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
کشمش پلویی : 100 گرم
اسانس وانیل : نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی کشمشی
برای تهیه شیرینی کشمشی ابتدا باید کره و تخم مرغ از قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد سپس کره نرم شده را در ظرفی بریزید و بعد پودر قند و وانیل را اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود
زمانیکه مواد کرم رنگ شد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید بعد کشمش را اضافه کنید و کمی مواد را با هم مخلوط کنید و سپس آرد را که الک کرده اید کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق مواد را با هم مخلوط کنید
در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و فر را از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود مواد شیرینی کشمشی را با قاشق روی کاغذ روغنی با فاصله قرار دهید چون در زمان پخت شیرینی ها پهن می شوند
مدت زمان لازم برای آماده شدن شیرینی کشمشی 10 الی 15 دقیقه است شیرینی ها را در فر بگذارید تا لبه های شیرینی طلایی شود و بعد از فر خارج کنید اجازه دهید خنک شوند و از کاغذ جدا کنید