موادلازم شیرینی گردویی
گردو خرد شده : 2 پیمانه
شکر: 2 پیمانه
پودرکیک : نصف پیمانه
سفیده تخم مرغ : 1 ونیم پیمانه
سرکه انگور : 1 قاشق غذاخوری
وانیل : ¼ قاشق چای خوری
پودرکاکائو : 1 قاشق چای خوری
طرزتهیه شیرینی گردویی
در مطلب امروز طرزتهیه شیرینی گردویی به روشی دیگر قرار داده شده است
برای تهیه شیرینی گردویی ابتدا مغز گردو ها را خرد کنید و سپس با پودر کیک و شکر مخلوط کنید بعد سفیده تخم مرغ را در ظرفی دیگر با همزن بزنید وبعد مخلوط پودر گردو شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید سپس مواد را 2 بار با چرخ گوشت چرخ کنید
در مرحله بعد مواد را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ و کمی داغ شود زمانی که مواد شیرینی گردویی داغ شد از روی حرارت بردارید و پودر کاکائو ، سرکه و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود
بعد از اینکه مایه شیرینی گردویی آماده شد در قیف بریزید و شیرینی ها را در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته اید با فاصله قیف بزنید روی شیرینی ها می توانید مغز گردو یا بادام بگذارید و به مدت 15 دقیقه استراحت دهید سپس سینی را در فر با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد