شیرینی گردویی

طرزتهیه شیرینی گردویی

موادلازم شیرینی گردویی

گردو خرد شده : 2 پیمانه

شکر: 2 پیمانه

پودرکیک : نصف پیمانه

سفیده تخم مرغ : 1 ونیم پیمانه

سرکه انگور : 1 قاشق غذاخوری

وانیل : ¼ قاشق چای خوری

پودرکاکائو : 1 قاشق چای خوری

 

طرزتهیه شیرینی گردویی

در مطلب امروز طرزتهیه شیرینی گردویی به روشی دیگر قرار داده شده است

برای تهیه شیرینی گردویی ابتدا مغز گردو ها را خرد کنید و سپس با پودر کیک و شکر مخلوط کنید بعد سفیده تخم مرغ را در ظرفی دیگر با همزن بزنید وبعد مخلوط پودر گردو شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید سپس مواد را 2 بار با چرخ گوشت چرخ کنید

در مرحله بعد مواد را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ و کمی داغ شود زمانی که مواد شیرینی گردویی داغ شد از روی حرارت بردارید و پودر کاکائو ، سرکه و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود

بعد از اینکه مایه شیرینی گردویی آماده شد در قیف بریزید و شیرینی ها را در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته اید با فاصله قیف بزنید روی شیرینی ها می توانید مغز گردو یا بادام بگذارید و به مدت 15 دقیقه استراحت دهید سپس سینی را در فر با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *