طرزتهیه بیسکوییت شکلاتی

بیسکوییت شکلاتی

موادلازم بیسکوییت شکلاتی

کره : 225 گرم

شکر: 2/3 پیمانه

شکر قهوه ای : نصف پیمانه

تخم مرغ : 1 عدد

قهوه : 1 قاشق چای خوری

آب داغ : 2 قاشق غذاخوری

وانیل : 1 قاشق غذاخوری

پودرکاکائو : نصف پیمانه

آرد : 3 پیمانه

جوش شیرین : نصف قاشق چای خوری

نمک : ¼ قاشق چای خوری

دستورتهیه بیسکوییت شکلاتی

ابتدا آرد را در ظرفی الک کنید سپس  پودر کاکائو را روی آرد الک کنید  و همراه با جوش شیرین و نمک با هم مخلوط کنید سپس کره را در ظرفی جدا با همزن بزنید تا سبک شود و حالت ابری بگیرد

بیسکویت شکلاتی

طرزتهیه بیسکویت شکلاتی

طرزتهیه بیسکوییت شکلاتی

بعد شکر سفید و شکرقهوه ای را اضافه کنید و با هم بزنید تا خوب ترکیب شوند

اموزش بیسکوییت شکلاتی

در مرحله دیگر تهیه بیسکوییت شکلاتی پودر قهوه را در آب داغ حل کنید و کنار بگذارید سپس تخم مرغ را با قهوه و وانیل به کره وشکر اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا یکدست شود

رسپی بیسکویت

رسپی بیسکوییت شکلاتی

بیسکویت شکلاتی با قهوه

بعد مخلوط آرد و پودرکاکائو را پیمانه پیمانه اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط نمایید و بعد با دست ورز دهید تا خمیر لطیفی شود( پیمانه اول آرد را با همزن بزنید و پیمانه دوم را با دست مخلوط کنید)

آموزش بیسکوییت شکلاتی با قهوه

بیسکوییت کاکائویی

بعد از اینکه خمیر بیسکویت شکلاتی آماده شد به 3 قسمت تقسیم کنید و در یخچال به مدت 2 ساعت قرار دهید تا استاحت کند بعد از اینکه مدت استراحت خمیر تکمیل شد هر قسمت را به نوبت از یخچال بیرون بیاورید و با وردنه روی سطح کار خود که آردپاشی کرده اید باز کنید

طرزتهیه بیسکویت قلبی کاکائویی

اموزش بیسکوییت کاکایوئی

روش دیگر برای این کار قرار دادن خمیر بین 2 کاغذ روغنی است و بعد با وردنه خمیر را پهن کنید و سپس با قالب های مختلف خمیر بیسکوییت را قالب بزنید

بیسکویت مدل دار شکلاتی

بیسکوییت با شکلات

بیسکوییت ها با کاردک از سطح کار خود جدا کنید و در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته اید بچینید و سپس در فر به مدت 7 الی 10 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت یا سانتیگراد قرار دهید تا بیسکوییت های شکلاتی اماده شود

بیسکوییت فانتزی

بیسکوییت شکلاتی فانتزی

در صورتیکه طعم شیرین تری دوست دارید می توانید میزان قهوه را نصف نمایید

2 پاسخ

  1. با سلام…
    سوالی داشتم، ما همزن برقی برای هم زدن کره نداریم..با همزن دستی خیلی سخت میشه،میخواستم ببینم اگر کره رو ذوب کنیم بعد طبق دستور استفاده کنیم میشه یا نه؟خراب نمیکنه بسیکوییت هارو؟
    ممنون

    1. سلام کاربر عزیز کره ذوب شده را پیشنهاد نمی کنم بهتره از همزن دستی استفاده کنید ولی قبلش کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود بعد هم بزنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *