موادلازم شیرینی بورفی
پودر نارگیل : 200گرم
شیر عسل : 300گرم
پودر هل : 1/8 قاشق چایخوری
دستورتهیه شیرینی بورفی
شیرینی بورفی یکی از شیرینی های راحت و ساده ای است که می توانید درست کنید و در کنار چای گرم سرو کنید برای طرزتهیه شیرینی بورفی ابتدا لازم است پودر هل و نارگیل را با هم مخلوط نمایید سپس شیرعسلی را به مواداضافه کنید و با قاشق مواد را خوب مخلوط کنید
سپس مواد را روی حرارت ملایم به مدت 2 ثانیه قرار دهید تا مواد گرم شود در همین حد کافیست بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و مقداری از مخلوط را در دست به شکل توپ درآورید وبعد در پودر نارگیل بغلطانید
شیرینی بورفی آماده است نوش جان
لازم به ذکر است شیرینی بورفی را می توانید در ظرف دار در یخچال نگهداری نمایید