موادلازم کیک تیرامیسو
خامه فرم گرفته : 300 گرم
بیسکوییت لیدی فینگر : حدود 30 عدد
پودرقهوه یا کاکائو : 2 الی 3 قاشق غذاخوری
پنیرماسکارپونه : 300 گرم
نسکافه : 2عدد
طرزتهیه کیک تیرامیسو
تیرامیسو یکی از دسرهای ایتالیایی است در مطلب امروز طرزتهیه کیک تیرامیسو آورده شده است
ابتدا نسکافه را در نصف لیوان آب حل کنید و اجازه دهید خنک شود سپس پنیررا با همزن بزنید زمانیکه پنیر شکل کرمی پیدا کرد خامه فرم گرفته را اضافه کنید و مجددا با همزن بزنید و بعد مخلول نسکافه را به مواد پنیر وخامه اضافه کنید
در تهیه کیک تیرامیسو از قالب کمربندی استفاده شده است بیسکوییت های لیدی فینگر را دور قالب بچینید و کف قالب ار نیز با لیدی فینگر بپوشانید
حالا یک بسته دیگر نسکافه را در نصف لیوان آب حل کنید و لیدی فینگرهای کف قالب را با محلول نسکافه مرطوب کنید سپس از مخلوط پنیری روی لیدی فینگرها بریزید و سطح مخلوط پنیری را با لیسک یا قاشق صاف کنید و مجددا روی آن را با لیدی فینگر بپوشانید لازم است لیدی فینگرها را در هر طبقه با نسکافه مرطوب کنید و بعد روی آنها را با کرم پنیری بپوشانید این کار را تا 3 بار انجام دهید و در آخر روی لایه آخر از کیک تیرامیسو که کرم پنیری است پودر کاکائو بپاشید و با خامه فرم گرفته روی کیک تیرامیسو را تزیین کنید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد
برای خارج کردن کیک تیرامیسو از قالب کمربندی کافیست کمربند قالب را باز کنید و کیک را به آرامی به ظرف موردنظر منتقل کنید یکی از مزیتهای قالب های کمربندی سهولت خارج کردن کیک از آن است