طرزتهیه کیک تیرامیسو

کیک تیرامیسو

موادلازم کیک تیرامیسو

خامه فرم گرفته : 300 گرم

بیسکوییت لیدی فینگر : حدود 30 عدد

پودرقهوه یا کاکائو : 2 الی 3 قاشق غذاخوری

پنیرماسکارپونه : 300 گرم

نسکافه : 2عدد

طرزتهیه کیک تیرامیسو

تیرامیسو یکی از دسرهای ایتالیایی است در مطلب امروز طرزتهیه کیک تیرامیسو آورده شده است

ابتدا نسکافه را در نصف لیوان آب حل کنید و اجازه دهید خنک شود سپس پنیررا با همزن بزنید زمانیکه پنیر شکل کرمی پیدا کرد خامه فرم گرفته را اضافه کنید و مجددا با همزن بزنید و بعد مخلول نسکافه را به مواد پنیر وخامه اضافه کنید

طرزتهیه کیک تیرامیسو

در تهیه کیک تیرامیسو از قالب کمربندی استفاده شده است بیسکوییت های لیدی فینگر را دور قالب بچینید و کف قالب ار نیز با لیدی فینگر بپوشانید

حالا یک بسته دیگر نسکافه را در نصف لیوان آب حل کنید و لیدی فینگرهای کف قالب را با محلول نسکافه مرطوب کنید سپس از مخلوط پنیری روی لیدی فینگرها بریزید و سطح مخلوط پنیری را با لیسک یا قاشق صاف کنید و مجددا روی آن را با لیدی فینگر بپوشانید لازم است لیدی فینگرها را در هر طبقه با نسکافه مرطوب کنید و بعد روی آنها را با کرم پنیری بپوشانید این کار را تا 3 بار انجام دهید و در آخر روی لایه آخر از کیک تیرامیسو که کرم پنیری است پودر کاکائو بپاشید و با خامه فرم گرفته روی کیک تیرامیسو را تزیین کنید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد

اموزش کیک تیرامیسو

برای خارج کردن کیک تیرامیسو از قالب کمربندی کافیست کمربند قالب را باز کنید و کیک را به آرامی به ظرف موردنظر منتقل کنید یکی از مزیتهای قالب های کمربندی سهولت خارج کردن کیک از آن است

طرز تهیه کیک تیرامیسو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *