مواد لازم کیک شکلاتی اتریشی
کره : 200 گرم
شکلات تلخ : 200 گرم
شکر : 100 گرم
تخم مرغ : 3 عدد
زرده تخم مرغ : 5 عدد
وانیل شکری : 1 قاشق چای خوری
آرد الک شده : 90 گرم
آرد سیب زمینی : 2 قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ : 5 عدد
مارمالاد زردآلو به مقدار لازم
مواد لازم آیسینگ
شکر : 120 گرم
شکلات تلخ : 100 گرم
قهوه دم کرده تلخ : 20 قاشق چای خوری
دستورتهیه کیک شکلاتی اتریشی
کیک شکلاتی اتریشی یکی از پرطرفدارترین کیک های شکلاتی است مارمالاد استفاده شده در لایه های کیک طعمی بی نظیر به کیک می دهد
برای تهیه کیک شکلاتی اتریشی ابتدا لازم است کره و شکلات را در ظرفی بریزید و سپس ظرف را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و هم بزنید تا مواد با هم خوب مخلوط و یکدست شود سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مخلوط کره و شکلات خنک شود
در مرحله بعد تهیه کیک شکلاتی اتریشی تخم مرغ ها , 5 عدد زرده تخم مرغ را به همراه شکر در ظرفی جداگانه با همزن بزنید تا حدی که رنگش کرم شود سپس مواد خشک را (آرد , آرد سیب زمینی و وانیل) با هم مخلوط کنید و در ظرفی جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفت شود و از ظرف نریزد
سپس مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ و شکراضافه کنید و به آرامی فولد کنید ( مواد را با لیسک از زیر به رو آورید) و بعد مخلوط کره وشکلات را که خنک شده است به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید در آخر سفیده تخم مرغ را اضافه و فولد نمایید
حالا مایه کیک شکلاتی اتریشی را در قالب چرب شده بریزید ور فر که از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا آماده شود بعد زا نیم ساعت از قرار دادن کیک در فر می توانید برای چک کردن کیک تستر را درون کیک فرو ببرید اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است
بعد از اینکه کیک اتریشی پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب بیرون آورید و به 2 قسمت برش بزنید و سپس روی هر لایه از کیک مارمالاد زردآلو بریزید و روی لایه های کیک صاف کنید طوریکه سطح کیک را بپوشاند و لایه ها را روی هم قرار دهید
در این مرحله لازم است آیسینگ کیک را آماده کنید برای این منظور شکر , شکلات و محلول قهوه را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مواد بجوشد و غلیظ شود برای تست اینکه آیسینگ آماده است می توانید قطره ای از مخلوط ایسینگ را در آب سرد بریزید اگر مواد ایسینگ در آب پخش نشد یعنی آیسینگ اماده است و می توانید از روی حرارت بردارید
حالا ایسینگ را روی کیک بریزید تا سطح کیک را بپوشاند و سپس در یخچال بگذارید تا خنک شود کیک شکلاتی اتریشی آماده است می توانید این کیک را با خامه نیز سرو کنید نوش جان