طرزتهیه کیک چای روسی

طرزتهیه کیک چای روسی

موادلازم کیک چای روسی

آرد :2 و ¼ پیمانه

کره نرم شده : 225گرم

پودرقند: نصف پیمانه

وانیل : 1 قاشق چای خوری

نمک : ¼ قاشق چای خوری

گردوی خرد شده :1 پیمانه

پودرقند برای تزیین به مقدار لازم

دستورتهیه کیک چای روسی

کیک چای روسی نوعی کیک در سایز کوچک و لقمه ای است که می توانید برای عصرانه سرو نمایید طرزتهیه این کیک به راحتی انجام می شود

برای تهیه کیک چای روسی ابتدا کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس همراه با پودر قند و وانیل در ظرفی بریزید وبا همزن بزنید تا یکدست شود سپس آرد و نمک را به مخلوط اضافه کنید و با قاشق مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید

رسپی کیک چای گردویی روسی

دستورتهیه کیک چای گردویی

در مرحله بعد از تهیه کیک چای گردو های خرد شده را به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید حالا از خمیری که بدست آمده است تکه هایی به اندازه گردو بردارید و گرد کنید سپس در سینی فر که چرب کرده اید یا کاغذ روغنی قرار داده اید کیک ها را بچینید و در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا آماده شود

کیک چای گردویی روسی

اموزش کیک چای روسی

بعد از اینکه مدت پخت کیک چای روسی تکمیل شد از فر خارج کنید و بلافاصله کیک ها را در پودر قند بغلطانید و در ظرف مورد نظر خود بچینید و کنار بگذارید تا سرد شود

کیک چای روسی

پیشنهاد : در طرزتهیه کیک چای روسی می توانید به جای گردو از مغزهای دیگر نیز استفاده کنید

در صورتیکه توپ های خمیری کیک قبل از گذاشتن در فر شل بود می توانید در فریزر به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس در فر بگذارید

7 پاسخ

  1. سلام وخسته نباشید..
    مرسیی از سایت خوبتون…
    این شیرینیم باید چیز خوشمزه ای باشه..ممنون بابت گذاشتن طرز پختش..
    فقط یه سواال خیلیییی ناشیانه:)
    این پودر قندو از بیرون تهیه میکنن یا خودمونم همین قند معمولیو یکم خرد کنیم و بعد مثلا داخل مولینکسی چیزی بریزیم پودر شه درسته؟
    البته سوال ناشیانیه ام بیشتر بابت شیرینیش بود:)..که احیاناشیرینی پودر قندی که خودمون تو خونه تهیه میکنیم با پودر قند حاضری( اگه پودر قندو بیرون به صورت حاضری میفروشن) برابره؟

    1. سلام رها جان از اینکه مطالب سایت مورد توجه شما قرار گرفته خوشحالم شما میتونید پودر قند رو به صورت اماده از فروشگاه ها تهیه کنید

  2. و بعد یه سوال دیگه…به جای پودر قند میشه از شکر استفاده کرد؟که اگه جواب مثبته..شکرم باید داخل مولینکس پودر شه؟
    یا جای شکر دانه درشت از همین شکر معمولی میشه استفاده کرد؟

    با تشکر…

    1. رها جان بهتره که مطابق دستور نوشته شده عمل کنید و از پودر قند استفاده کنید باعث دلگرمیه که اموزش های اورسوییت رو دنبال می کنید
      مرسی

  3. آخ ببخشید:)
    همزمان داشتم طرز پخت کیک سیبیم که گذاشته بودین میخوندم…قاطی شد..
    طرز تهیه کیک سیب:
    https://eversweet.ir/%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%B3%DB%8C%D8%A8/%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D8%A7/

    شکر دانه درشت واسه اون کیکه..
    حالا تو همون پخت کیک سیب..
    به جای شکر دانه درشت میشه از همین شکر معمولی استفاده کنیم؟

    1. سلام رها جان بله میشه به جای شکر دانه درشت از شکر معمولی استفاده کرد ولی شیرینی شکر دانه درشت کمتره

  4. سلام و وقت بخیر…
    خسته نباشید…
    ممنون از سایت فوق العاده و خیلیی خیلیی ممنون از پاسخگوییتون…
    روزگارتون خوش…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *