طرز تهیه اشترودل سیب

طرز تهیه اشترودل سیب

اشترودل سیب

اشترودل نوعی دسر مناسب برای میان وعده شما و عزیزانتان می باشد.اشترودل مناسب برای هر مراسمی است و کودکان شما آن را بسیار دوست خواهند داشت.درست کردن اشترودل در منزل بسیار راحت می باشد و به سادگی می توان آن را تهیه نمود.

مواد مورد نیازاشترودل سیب :

آرد                                   3 لیوان

تخم مرغ                            1 عدد

شکر                                  1 قاشق غذاخوری

آب                                    2/1 لیوان

نمک                                  2/1 قاشق چای خوری

کره                                   50 گرم

سیب                                500 گرم

آرد سوخاری                         2/1 لیوان

کشمش                                2/1 لیوان

مغز بادام یا گردوی خرد شده       2/1لیوان

پودر دارچین                         1 قاشق غذاخوری

شکر                                  2/1 لیوان

 

دستور تهیه اشترودل  سیب:

ابتدا آرد را خوب الک کنید.سپس آرد را درون کاسه ای بریزید.مرکز آرد را گود نمایید.سپس تخم مرغ  را در وسط آرد بشکانید. بعد از آن آب و 1 قاشق غذاخوری شکر را به همراه نمک روی تخم مرغ ها بریزید.تمامی مواد را از کناره کاسه خود شروع به هم زدن نمایید.آنقدر این کار را ادامه دهید تا خمیر نرمی بدست آید.

خمیر را خوب ورز دهید تا یکدست شود.خمیر را در آخر گرد کنید و آن را در کاسه ای که چرب نموده اید قرار دهید.خمیر را به مدت زمان 30 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.

دستور تهیه مواد میانی خمیر اشترودل :

سیب ها را پوست بکنید و آنها را در قطعات کوچک خرد نمایید.تابه را برداشته و کره را درون آن بریزید.تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.آرد سوخاری را به کره اضافه کنید.آنها را کمی تفت دهید.سپس مواد را به کاسه ای انتقال دهید.نصف لیوان شکر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.سپس پودر دارچین ، کشمش و مغز بادام را به مواد اضافه کنید.به جای بادام بسته به سلیقه شما می توانید از گردوی خرد شده نیز استفاده نمایید.مواد را با یکدیگر خوب مخلوط کنید.

خمیر را بردارید و روی سطح صافی با کمک وردنه آن را پهن کنید.سعی کنید خمیر نازکی را ایجاد کنید.برای راحتی کار بهتر است خمیر را روی کاغذ های روغنی پهن نمایید.پس از پهن کردن خمیر مواد را روی آن قرار دهید.خمیر را از دو طرف ببندید.

اشترودل را داخل سینی فر و روی ورقه های روغنی قرار دهید.روی اشترودل ها با چاقو خط بیندازید.سینی را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید.فر باید روی دمای 200 درجه سانتی گراد باشد.پس از 40 تا 45 دقیقه اشترودل را از فر خارج کنید.باید روی اشترودل شما کاملا طلایی شده باشد.اشترودل برای سرو آماده است.

نوش جان

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *