طرز تهیه تارت گلابی

مواد داخل تارت گلابی

شکر :  1 لیوان

  کره : 50 گرم

گلابی خرد شده به مقدار لازم

مواد خمیر تارت گلابی

 آرد : 2 لیوان

 ماست : 3 قاشق غذاخوری

  تخم مرغ : 1 عدد

  کره : 100 گرم

 شکر  : نصف لیوان

 بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری

  وانیل :  نصف قاشق چایخوری

 طرز تهیه تارت گلابی

برای تهیه تارت گلابی ابتدا باید خمیر تارت را آماده کنید و سپس مواد داخل تارت را تهیه کنید برای آماده کردن خمیر ابتدا کره و 2 لیوان آرد را با هم مخلوط کنید تا به صورت خرده های نان شوند سپس تخم مرغ , نصف لیوان شکر , ماست و بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و مواد را خوب با هم  مخلوط کنید سپس با نوک انگشتان مواد را کمی ورز دهید نیایز به ورز دادن زیاد نیست در حدی ورز دهید تا مواد با هم مخلوط شوند

خمیر تارت گلابی

بعد از اینکه خمیر تارت آماده شد به مدت 15 دقیقه در یخچال بگذارید و بعد سطح کار را آرد بپاشید و خمیر را باز کنید بعد از اینکه خمیر تارت را پهن کردید به اندازه قالبی  که دارید ببرید و بعد خمیر را کف قالب که چرب کرده اید بگذارید و پهن کنید و خمیر را به دیواره های قالب با انگشت بفشارید

طرز تهیه خمیر تارت

حال نوبت مواد داخل تارت گلابی است برای این کار گلابی ها را که خرد کرده اید روی خمیر که در قالب پهن کردید بریزید و روی آنها شکر بپاشید و بعد 50 گرم کره را خرد کنید و روی گلابی ها بگذارید البته می توانید کره را آب کنید و با برس روی گلابی ها بمالید هر کدام را که راحت تر هستید انجام دهید

قالب تارت

بعد از اینکه سطح خمیر را با گلابی ها پوشاندید قالب را در فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده بودید بگذارید مدت زمان لازم برای پخت تارت گلابی 20 الی 30 دقیقه است تارت را زمانیکه اطراف خمیر طلایی شد می توانید از فر خارج کنید اگر روی تارت طلایی نشد می توانید شعله بالای فر را روشن کنید و چند دقیقه بگذارید تا روی تارت طلایی شود

طرز تهیه تارت میوه

بعد از اینکه از فر خارج کردید اجازه دهید خنک شود و سپس برش دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *