طرز تهیه شیرینی سنتی آگردک

شیرینی سنتی آگردک

 مواد لازم شیرینی گردک

 آرد برنج :300  گرم

 آرد گندم : 300 گرم

 خاکه قند : 300  گرم

 زنجبیل:  30 گرم

 کره یا روغن جامد:  300  گرم

 بکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری

 زعفران دم کرده برای تزئین

طرز تهیه شیرینی گردک

در آموزش شیرینی پزی امروز طرز تهیه  یکی از شیرینی های خانگی را که کلوچه هم محسوب می شود به نام شیرینی گردک قرار داده شده است

برای تهیه شیرینی گردک ابتدا باید کره یا روغن جامد را روی حرارت آب کنید و سپس خاکه قند را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا خاکه قند به خوبی در روغن حل شود سپس مواد خشک آرد گندم ، آرد برنج ، بکینگ پودر و زنجبیل را با هم مخلوط کنید و بعد کم کم با قاشق به خاکه قند که در روغن اضافه کرده بودید را اضافه کنید و خوب هم بزنید بعد از اضافه کردن تمام مواد خشک شروع به ورز دادن کنید باید تا حدی ورز دهید تا خمیر به روغن بیفتد سپس به مدت 2 ساعت در جایی بگذارید تا خمیر شیرینی گردک استراحت کند

بعد از اینکه مدت استراحت تمام شد خمیر را ورز دهید و بعد به تکه هایی اندازه یک پرتقال تقسیم کنید سپس روی سطح کار خود آرد بپاشید و خمیرهای تکه شده را با وردنه باز کنید تا دایره ای به قطر نیم سانتیمتر شود سپس شیرینی ها را کف سینی فر بگذارید و روی شیرینی ها را با چنگال طرح بیندازید و در فر که  با دمای 180 در جه سانتیگراد به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید

آموزش کلوچه آگردک

بعد از اینکه پخت شیرینی ها تکمیل شد و رنگ شیرینی ها تغییر کرد از فر خارج کنید و با زعفران دم کرده طرح های مورد نظر خود را برای تزیین شیرینی بکشید

تزیین : شما می توانید به جای زعفران دم کرده از رنگ های خوراکی یا شکلات آب شده نیز استفاده کنید هم چنین می توانید شرینی ها را با قالب های طرح دار نیز به صورت های مختلف قالب بزنید

این شیرینی را می توانید به مدت 6 ماه در ظرف دربسته نگهداری نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *