طرز تهیه پای گیلاس و پنیر

مواد لازم پای گیلاس و پنیر 

خمیر مخصوص پای : مقدار لازم

پنیر خامه ای : 250 گرم

 شکر : نصف  لیوان

اسانس وانیل : چند قطره

 تخم مرغ : 2  عدد

 مربای گیلاس  : مقدار لازم

 طرز تهیه پای گیلاس و پنیر

برای تهیه پای گیلاس لازم است ابتدا خمیر پای را آماده کنید (طرز تهیه خمیر پای را در سایت می توانید مشاهده کنید ) سپس با وردنه خمیر را خوب پهن کنید و بعد نصف خمیر پای را در قالبی که چرب کرده اید پهن کنید و لبه های خمیر را را کمی به طرف بالا بکشید که دیواره های قالب را بپوشاند

سپس پنیر خامه ای , شکر , 1عدد تخم مرغ کامل و 1 عدد سفیده تخم مرغ را به همراه وانیل در ظرفی بریزید و مواد را با هم بزنید تا یکدست شود و حالت نرم و خامه ای شکل به خود بگیرد بعد از اینکه مایه آماده شد آن را روی خمیری که در قالب پهن کرده اید بریزید و خوب پخش کنید

پای گیلاس

سپس مربای گیلاس را روی سطح خمیر پخش کنید تا روی پنیر را بپوشاند بعد از اینکه مواد را روی خمیر پخش کردید نصف دیگر خمیر را با وردنه  پهن کنید و نوارهای یک اندازه از خمیر برای تزیین پای  برش بزنید و مثل تصویر خمیر ها را روی گیلاس بگذارید و از اطراف لبه های نوار را به لبه های خمیر پایینی بچسبانید

آموزش پای گیلاس

با زرده تخم مرغی که کنار گذاشته بودید روی نوارها را آغشته کنید و بعد قالب را در فر که با دمای 180 درجه سانتیگراد است به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار دهید همانطور که می دانید باید فر از قبل روشن و گرم باشد بعد قالب را داخل فر بگذارید زمانیکه خمیر بالایی و پایینی طلایی شد پای آماده است

اموزش پای گیلاس و پنیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *