مواد لازم کیک شکلاتی پنکیک
شیر : 350 میلی لیتر
روغن گیاهی : 4 الی 5 قاشق غذاخوری
شکر : 100 گرم
آرد : 175 گرم
بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
وانیل : 2 قاشق چای خوری
نمک : 4/1 قاشق چای خوری
پودر کاکائو: 25 گرم
مواد لازم برای تزیین پنکیک
خامه پرچرب : 235 گرم
پودر شکر : 30 گرم
شکلات آب شده : 90 گرم
طرز تهیه کیک شکلاتی پنکیک
ابتدا مواد خشک را در یک ظرف با هم مخلوط کنید ( آرد ، شکر ، نمک ، بکینگ پودر ، وانیل ، پودر کاکائو ) بعد از آن روغن و شیر را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند
بعد از اینکه مایه پنکیک آماده شد ماهی تابه نچسب را با روغن چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود سپس به اندازه 4/1 فنجان از مواد پنکیک در تابه بریزید تا لایه زیر مواد آماده شود و روی پنک کیک نیز به صورت حباب دار شود بعد پنکیک را با قاشق برگردانید تا تا روی دیگر آن نیز درست شود
بعد از اینکه پنکیک آماده شد به همین ترتیب تمام مایه را در تابه بریزید و پنکیک ها را آماده کنید وقتی پنکیک ها خنک شدند باید مواد میانی آن ها را آماده کنید
ابتدا خامه و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و تا زمانیکه فرم بگیرد هم بزنید سپس روی یک طرف پنکیک ها را خامه بکشید و آن ها را روی هم بگذارید و بعد شکلات ذوب شده را روی پنکیک ها بریزید و با میوه دلخواه خود کیک شکلاتی پنکیک را تزیین کنید