طرز تهیه کیک قرمز خامه ای

کیک قرمز خامه ای

مواد لازم کیک قرمز خامه ای

آرد: 2  و نیم لیوان

شکر:  1 و نیم لیوان

روغن مایع :  2/3 لیوان

بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری

شیر : 2/3 لیوان

 تخم مرغ : 3 عدد

 اسانس وانیل چند قطره

رنگ خوراکی قرمز مقداری

کرم مخصوص تزیین کیک قرمز

پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای :  400 گرم

  کره  80: گرم

  پودر قند :2 لیوان

  اسانس وانیل چند قطره

  شکلات سفید مقداری برای تزیین روی کیک

طرز تهیه کیک قرمز خامه ای

برای تهیه کیک قرمز ابتدا روغن و شکر را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید هر تخم مرغ را که اضافه می کنید به مدت 1 دقیقه با همزن بزنید بعد اسانس وانیل و رنگ خوراکی را که برای این کیک قرمز است اضافه کنید

کیک قرمز

سپس مواد خشک کیک را مثل آرد , نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و الک کنید و بعد با شیر ولرم به نوبت و کم کم به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک با هم مخلوط کنید یعنی کمی آرد و کمی شیر اضافه کنید و باز کمی آرد وشیر تا آخر این کار را انجام دهید و مخلوط کنید

آموزش کیک قرمز خامه ای

بعد از اینکه مایه کیک آماده شد در قالب که در آن کاغذ روغنی گذاشته اید بریزید و به مدت 40 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده اید بگذارید تا بپزد برای تست اینکه کیک پخته است یا نه می توانید چاقو یا چنگال را در کیک فرو ببرید و اگر تمیز بیرون آمد پخته است

انواع کیک رنگی

 بعد از پخت کیک بگذارید تا سرد شود بعد از قالب خارج کنید سپس از وسط نصف کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید

تزیین کیک قرمز خامه ای

تزیین کیک : برای تزیین کیک باید از کرم خامه ای استفاده کنید برای تهیه کرم خامه ای ابتدا کره نرم شده و پودر قند را به در ظرفی  بریزید و با همزن بزنید در آخر پنیر خامه ای و وانیل را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا به شکل خامه ای شود حالا کرم خامه ای آماده است کرم را بین لایه کیک بریزید هم چنین روی کیک و اطراف آن را با کرم خامه ای بپوشانید و با شکلات سفید که رنده کرده اید روی کیک بریزد و تزیین کنید برای تهیه کیک شما می توانید به جای رنگ قرمز از هر نگی که دوست دارید استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *