مارشمالو خانگی

اموزش مارشمالو خانگی

مارشمالو نوعی دسر فرانسوی است که در دهان آب می شود این آبنبات را بچه ها با نام پف پفی می شناسند که در مغازه ها نیز به فروش می رسد در مطلب امروز طرزتهیه مارشمالو خانگی را اموزش داده ام هم چنین یک نوع دیگر از خمیر فوندانت با مارشمالو درست می شود که می توانید در تزیین کیک تولد از این خمیر استفاده کنید شما می توانید با اضافه کردن رنگ خوراکی مارشمالو رنگی نیز درست کنید

موادلازم مارشمالو خانگی

آب سرد : 1 پیمانه

پودر ژلاتین بدون طعم : 3 بسته ¼ اونسی (21 گرم)

شکر سفید : 2 پیمانه (400 گرم)

کرن سیروپ (شربت ذرت): 1 پیمانه (240 میلی لیتر)

نمک : 1/4 قاشق چای خوری

عصاره وانیل خالص : 2 قاشق چای خوری

پودر قند الک شده: 3 تا 4 پیمانه (350 تا 460 گرم)

طرزتهیه مارشمالو خانگی

برای درست کردن مارشمالو خانگی ابتدا نصف پیمانه آب را در ظرفی بریزید سپس پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا ژلاتین نرم شود و پف کند در این زمان در یک قابلمه ضخیم در دار شکر را همراه با کرن سیروپ (شربت ذرت) , نمک و باقیمانده آب را با هم مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت متوسط بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود بعد از اینکه شکر حل شد در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مخلوط داخل قابلمه به جوش آید به مدت 2 دقیقه اجازه دهید بجوشد

طرزتهیه مارشمالو خانگی

سپس در قابلمه را بردارید و با دماسنج دمای شربت را چک کنید بعد حرارت را زیاد کنید بدون اینکه هم بزنید تا زمانیکه دما سنج به دمای 240 درجه فارنهایت (115 درجه سانتیگراد) برسد از زمانیکه حرارت را زیاد می کنید تا زمانیکه دماسنج دمای 115 درجه را نشان دهد 10 دقیقه طول می کشد

آموزش مارشمالو خانگی

در این مرحله از طرزتهیه مارشمالو خانگی بعد از اینکه مخلوط داخل قابلمه به مرحله سافت بال رسید(حباب های روی شربت آرام آرام شروع به ترکیدن می کنند) سپس شربت را کم کم به ژلاتین پف کرده اضافه کنید و با سرعت پایین همزن هم بزنید در زمان اضافه کردن شربت به زلاتین باید شربت را روی دیواره های ظرف بریزید در عین حال مراقب باشید که در اثر همزدن شربت داغ روی شما نریزد بنابراین بهتر است از ظرف بزرگ استفاده کنید

رسپی مارشمالو خانگی

در مرحله دیگر تهیه مارشمالو خانگی کم کم سرعت هم زدن را زیاد کنید وبه همزدن ادامه دهید تا حجم مواد زیاد شود و به مرحله استیف پیک برسد (همزدن این مرحله 10 دقیقه طول می کشد) یعنی یک مخلوط کاملا سفید , غلیظ و دخشان و چسبناک شود در صورتیکه از همزن دستی استفاده می کنید 15 دقیقه طول می کشد

حالا کرم مارشمالو آماده است عصاره وانیل را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید اگر می خواهید مارشمالو رنگی درست کنید رنگ را در این مرحله اضافه کنید

در اخرین مرحله طرزتهیه مارشمالو خانگی قالب را با کمی کره چرب کنید و کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید و 3 الی 4 قاشق غذاخوری پودر قند را روی کاغذ روغنی الک کنید تا کف قالب پوشیده شود سپس کرم مارشمالو را در قالب بریزید و پهن کنید به دلیل اینکه مخلوط چسبناکی داریم برای ریختن مارشمالو در قالب قاشق خود را کمی مرطوب کنید که به جدا کردن مخلوط از ظرف کمک می کند

اموزش مارشمالو

در این مرحله از مارشمالو خانگی 3 الی 4 قاشق پودرقند را مجددا روی مخلوط الک کنید تا سطح مارشمالو خشک نشود و بدون اینکه روی مخلوط را بپوشانید به مدت 8 الی 12 ساعت اجازه دهید تا خودش را بگیرد

دستورتهیه مارشمالو خانگی

سپس دور مارشمالو را با چاقو از قالب جدا کنید و مارشمالو را از قالب خارج کنید سپس روی سطح کار خود پودر قند بپاشید و مارشمالو را روی ان بگذارید و بعد با چاقو , کاتر یا قیچی به اندازه های دلخواه برش بزنید بعد تکه های برش زده را در پودر قند بغلطانید تا لبه های چسبناکی نداشته باشند و سپس در الک بریزید و تکان دهید تا پودر قندهای اضافه بریزید

رسپی مارشمالو

 آموزش مارشمالو خونگی

مارشمالو خانگی را می توانید در ظرف در بسته و در دمای اتاق به مدت چندهفته نگهداری نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *