آموزش مافین مغزدار با کرم وانیلی

مواد لازم مافین مغزدار با کرم وانیلی

  آرد : 1 و 1/3 لیوان

  شکر : 3/4 لیوان

  تخم مرغ : 2 عدد

  کره : 150 گرم

  شیر  : نصف لیوان

  بکینگ پودر : 1 قاشق چایخوری

  نمک : 1/8 قاشق چایخوری

  اسانس وانیل : مقداری

مواد لازم مغز مافین و کرم وانیلی

  کره : 200 گرم

  شکر : 1 و نیم لیوان

  پودر قند : 1 و نیم لیوان

  شیر : 3 قاشق غذاخوری

   آرد : 1 و 1/4  لیوان

  نمک : 1 قاشق چایخوری

  چیپس شکلاتی : نصف لیوان

   اسانس وانیل : مقداری

طرز تهیه مغز مافین 

ابتدا باید مواد میانی مافین را آماده کنید ، برای تهیه مغز مافین لازم است ابتدا نصف کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود بعد از اینکه کره نرم شد نصف شکر را به آن اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه با همزن بزنید تا بافتی کرکی پیدا کند

سپس نصف شیر و چند قطره از اسانس وانیل را اضافه کنید و مجددا بزنید تا  مواد یکدست شود

 در مرحله بعد آرد ، شکلات چیپسی و نصف نمک را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند نیازی به هم زدن زیاد ندارد

بعد از اینکه مواد مغز مافین آماده شد با قاشق از خمیر بردارید و به شکل گرد حالت دهید و سپس در قالب های مخصوص مافین بگذارید و بعد با نایلون روی قالب را بپوشانید و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد سفت شوند در صورتیکه مواد  مغز مافین را به مدت 1 شب برای استراحت در یخچال بگذارید بهتر است

آموزش مافین

طرز تهیه کرم روی مافین 

بعد از تهیه مواد مغز مافین نوبت به تهیه کرم روی مافین می رسد برای این کار کره و شکر باقیمانده را داخل ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شود سپس پودرقند و باقی مانده شیر و نمک و وانیل را به مواد اضافه کنید و بزنید تا بافت آن مثل خامه شود کرم مافین آماده است فقط لازم است تا آماده شدن کیک در یخچال قرار داده شود

مافین مغزدار

طرز تهیه کیک مافین

برای تهیه مواد کیک مافین باید کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود و بعد شکر را به آن اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه بزنید تا به صورت کرم درآید بعد از آن تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بزنید سپس مواد خشک مثل آرد ، نمک ، پکینگ پودر را در ظرفی جدا با هم مخلوط کنید و شیر و وانیل را هم جداگانه با هم مخلوط نمایید و به نوبت مواد آرد و شیر را به مواد دیگر اضافه نمایید (یعنی ابتدا مقداری آرد و سپس مقداری شیر و مجددا مقداری آرد و مقداری شیر تا مواد به اتمام برسد ) تا خمیر یکدستی بدست آید

بعد از اینکه مواد کیک هم آماده شد قالب ها را مغز مافین را درآن قرارداده بودیم از یخچال در آورید و مایه کیک را روی آن بریزید بهتر است با قاشق مواد مغز مافین را کمی فشار دهید تا پایین تر برود و سپس با قاشق مواد کیک را روی آن قرار دهید تا پوشیده شود حال باید قالب را به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید قرار دهید تا روی کیک طلایی و پخته شوند بعد از اینکه کیک ها پخت از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود

تزیین کیک مافین 

برای تزیین می توانید بعد از پخت مافین و سرد شدن آن از کرم وانیلی و شکلات چیپسی استفاده نمایید و سپس سرو کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *