موس آلبالو

موس آلبالو

موس آلبالو

با مواد اولیه بیار ساده و در مدت زمان کوتاهی می توانید انواع موس را تهیه نمایید.موس با طعم آلبالو مناسب برای فصل تابستان می باشد.برای انواع جشن ها و مهمانی ها ی خود می توانید این موس را در مدت زمان بسیار کوتاهی آماده نمایید.موس آلبالو با ظاهری زیبا و طعمی لذیذ می تواند یکی از دسر های مورد علاقه شما و اطرافیانتان باشد.

مواد مورد نیاز موس آلبالو :

زرده تخم مرغ : دو عدد

شیر : یک پیمانه

خامه : 100 گرم

سس آلبالو (شربت آلبالو) : به مقدار لازم

پودر قند : 100 گرم

پودر ژلاتین : 2 قاشق سوپ خوری

مربای آلبالو و یا کمپوت آلبالو : برای تزیین

دستور تهیه موس آلبالو :

در مرحله اول زرده تخم مرغ ها را در کاسه ای بریزید و هم بزنید.سپس پودر قند را آرام آرام به مواد خود اضافه نمایید.با هم زن برقی خوب هم بزنید تا رنگ مواد کاملا روشن و یکدست شود.پس از آن خامه را به مواد خود اضافه نمایید.به مدت زمان پنج دقیقه خامه را خوب هم بزنید تا مواد شما یکدست شود.سس آلبالو یا همان شربت آلبالو را مقداری به مواد خود اضافه نمایید.بهتر است زیاد از سس آلبالو داخل مواد نریزید ، زیرا مواد شما شل می شود و خود را نمی گیرد .فقط مقداری اضافه نمایید تا تغییر رنگ و مزه دهید.

شیر را آرام آرام به مواد خود اضافه نمایید و هم زدن را با دور کند ادامه دهید.پودر ژلاتین آماده شده را به مواد خود بیفزایید.مواد را خوب هم بزنید تا مخلوط شود.سپس قالب و ظرف مخصوص را کمی چرب کنید.مواد را داخل قالب بریزید و به مدت زمان دو ساعت در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد.پس از آن موس آلبالو را در ظرف سرو برگردانید و آن را با مربای آلبالو تزیین نمایید.این موس را همراه بستنی نیز می توان سرو نمود.

 طرز تهیه ژلاتین: 4/1 پیمانه آب سرد را داخل ظرف مناسبی ریخته و پودر ژلاتین را به آن افزوده، خوب مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید تا کاملا آب شود.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *