آموزش تهیه نان خامه ای قیفی

 مواد لازم نان خامه ای قیفی

 آرد : 1 لیوان

 پودر خمیر مایه فوری :1 قاشق چایخوری

 آب ولرم: 1/4 لیوان

 کره : 3 قاشق غذاخوری

 نمک  :1/8 قاشق چایخوری

 سفیده تخم مرغ : 2 عدد

 پودر قند یا شکر: 2 لیوان

 آبلیمو: 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه نان خامه ای

ابتدا پودر خمیر مایه را با آب ولرم مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه استراحت دهید بعد کره را اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد الک شده را که با نمک مخلوط کردید را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست آید سپس خمیر را در ظرف چرب شده بگذارید و در ظرف را با پارچه بپوشانید و به مدت 1 الی 2 ساعت در جای گرم قراردهید تا حجم آن دو برابر شود

طرز تهیه نان خامه ای قیفی

بعد از اینکه حجم خمیر 2 برابر شد روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را پهن کنید و نوارهای باریک  و نازک برش بزنید سپس خمیر برش زده را دور قیف مخروطی فلزی یا هر وسیله فلزی دیگر که شبیه قیف مخروطی است و چرب شده است رول کنید

آموزش نان خامه ای قیفی

تمام خمیر ها را به همین شکل دور قیف از قسمت پایین به سمت پهن رول کنید و در سینی فر بگذارید و در فر که با دمای 200 درجه سانتیگراد از 30 دقیقه قبل روشن کردید بگذارید زمان لازم برای پخت نان خامه ای قیفی  10 الی 15 دقیقه است تا طلایی و ترد شوند بعد از پخت از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود

پخت نان خامه ای قیفی

تزیین نان خامه ای قیفی

برای تهیه کرم نان خامه ای ابتدا باید سفیده های تخم مرغ را با آبلیمو در ظرفی با همزن بزنید تا خودش را بگیرد سپس پودر قند را کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا حالت خامه پیدا کند بعد از اینکه نان ها خنک شد از قیف خارج کنید و داخل آن ها را با کرم پر کنید و به مدت 1 تا 2 ساعت کنار بگذارید تا کرم خودش را بگیرید سپس روی نان ها پودر قند بپاشید هم چنین می توانید از پودر پسته و دانه های انار برای روی کرم استفاده نمایید

تزیین نان خامه ای قیفی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *