نکات کیک پزی

نکات مهم کیک پزی

در زمان پخت کیک و در صورتی که تجربه اولتان باشد با مشکلاتی اعم از پف نکردن کیک ، خیس بون ، چسبنده بودن ، خرد شدن و .. مواجه شده اید که هر کدام از موارد دلایلی دارد با رعایت نکات کیک پزی می توانید به نتیجه دلخواه برسید در این مطلب مشکلاتی که در زمان پخت کیک ممکن است برای شما بیفتد با ذکر دلایل بیان شده است که امیدوارم مفید واقع شود

 

نکات کیک پزی و پف نکردن کیک

یکی از مواردی که در زمان درست کردن کیک پیش می آید پف نکردن کیک است که می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که با رعایت نکات کیک پزی می توانید از پف نکردن کیک جلوگیری کنید

1- یکی از علت های پف نکردن کیک به دلیل این است که مایعات را به درستی اندازه گیری نکرده اید به این معنی که مایعاتی که در کیک استفاده کرده اید کم یا زیاد بوده است .

2- از علت های دیگر می تواند مدت مخلوط کردن مایه کیک باشد یا خیلی کم هم زده اید و یا بیشتر از حد معمول مخلوط کردن را انجام داده اید

3- در زمان پخت کیک کره یا تخم مرغی که استفاده می کنید باید به دمای اتاق رسیده باشد و خنک نباشد این مورد نیز می توانید یکی از دلایل پف نکردن کیک باشد

4- بکینگ پودری که در زمان طرزتهیه کیک استفاده می کنید نباید کمتر از میزان ذکر شده باشد و هم چنین نباید کهنه باشد

5- از موارد دیگر که در پف نکردن کیک موثر است می توان به بزرگ بودن قالب نسبت به مایع کیک و رعایت نکردن ترتیب افزودن مواد اشاره کرد

به جز پف نکردن کیک و مواردی که در قسمت ابتدایی مطلب بیان شد موارد دیگری وجود دارد که ممکن است شما با آنها مواجه شده باشید مثل چروکیده شدن , بافت زبر , خمیر و سنگین بودن ته کیک و … در مورد بعضی از این موارد در این مطلب صحبت خواهیم کرد و موارد دیگر را در مطلبی دیگر توضیح خواهیم داد.

نکات کیک پزی و چسبنده بودن کیک

از دیگر نکات کیک پزی که باید به ان توجه کنید تا کیک تان چسبنده نشود می توان به موارد زیر اشاره کرد

1- در حالیکه کیک گرم است روی آن را بپوشانید

2- مایعاتی که در کیک استفاده کرده اید بیش از حد بوده است

3- به دلیل کوتاه بودن مدت زمان طبخ یا کم بودن دمای فر کیک نپخته است

4- اگر کیک را قبل از اینکه خوب بپزد از فر خارج کنید حالت خیس می شود

5- زمانیکه بگذارید کیک در قالب سرد شود و به موقع از قالب خارج نکنید

نسبت موادی که استفاده کرده اید درست نباشد که زیاد بودن شکر , مایعات و چربی می توانید یکی از عوامل خیس بودن کیک باشد

نکات کیک پزی و خیس بودن کیک

خیس بودن کیک نیز به چند دلیل است که با رعایت نکات مربوط به کیک پزی می توانید این مشکل را برطرف نمایید

1- اگر کیک را قبل از اینکه خوب بپزد از فر خارج کنید حالت خیس می شود

2- زمانیکه بگذارید کیک در قالب سرد شود و به موقع از قالب خارج نکنید

3- نسبت موادی که استفاده کرده اید درست نباشد که زیاد بودن شکر , مایعات و چربی می توانید یکی از عوامل خیس بودن کیک باشد

در صورتیکه نکات کیک پزی را رعایت کنید می توانید مشکلات احتمالی که در زمان پخت کیک پیش می آید را به صفر برسانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *