مواد لازم پای سیب و دارچین
آرد : 2 و ¼ پیمانه
شکر : 2 قاشق غذاخوری
نمک : نصف قاشق چای خوری
کره سرد : 12 قاشق غذاخوری
پنیرخامه ای سرد : 170 گرم
خامه زده شده سرد : 3 شاشق غذاخوری
مواد فیلینگ پای سیب و دارچین
سیب پوست شده و ورق شده : 9 پیمانه (1 کیلو 300 گرم)
شکر : ¾ پیمانه
آرد : 3/1 پیمانه
آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری
دارچین : 1 قاشق چای خوری
کره خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
مواد رویه پای سیب و دارچین
شکر : 2 قاشق غذاخوری
دارچین : ¼ قاشق چای خوری
طرزتهیه پای سیب و دارچین
در طرزتهیه پای سیب و دارچین ابتدا آرد را همراه با 2 قاشق غذاخوری شکر و نمک مخلوط کنید سپس کره و پنیرخامه ای را به مکعب های کوچک برش بزنید و بعد کره و پنیرهای خرد شده را به مخلوط آرد اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید همانطور که در عکس مشاهده می کنید مخلوطی که بدست می آید مثل خرده نان است
حالا 3 قاشق غذاخوری خامه سرد را روی خمیر بریزید و با لیسک مواد را با هم ترکیب کنید تا خمیری یکدست شود سپس خمیر پای سیب و دارچین را به دو قسمت تقسیم کنید و هر خمیر را فشار دهید تا مسطح شود و بعد در کیسه فریزر قرار دهید و حداقل به مدت 1 ساعت یا تا 2 روز در یخچال قرار دهید
بعد از اینکه خمیر پای سیب و دارچین کاملا سرد شد یکی از خمیرها را از یخچال بیرون آورید و روی سطح تمیزی با وردنه به صورت دایره باز کنید تا نازک شود و بعد خمیر را در قالب مخصوص پای با قطر 22 سانتی پهن کنید طوریکه دیواره های قالب را نیز بپوشاند سپس قالب را در یخچال بگذارید
در مرحله دیگر طرزتهیه پای سیب و دارچین خمیر دیگر را از یخچال بیرون آورده و با وردنه به صورت دایره با قطر 30 سانت باز کنید و با کیسه فریزر روی خمیر را بپوشانید و در یخچال بگذارید
حالا باید فیلینگ پای سیب و دارچین را آماده کنید برای این کار ابتدا سیب ها را پوست کنده و دانه های ان را درآورید و بعد سیب ها را مطابق عکس برش بزنید و بعد ¾ پیمانه شکر , 3/1 پیمانه آرد , 2 قاشق آبلیمو و 1 قاشق چایخوری دارچین و کمی نمک به سیب ها اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و سپس 15 دقیقه اجازه دهید تا مواد استراحت کند
در مرحله آخر از طرزتهیه پای سیب و دارچین قالبی که در یخچال قرار داده اید را بیرون بیاورید و مواد فیلینگ پای را که درست کرده اید روی خمیر داخل قالب بریزید و سپس 2 قاشق غذاخوری کره که به تکه های کوچک خرد کرده اید روی سیب ها بگذارید و بعد لبه های خمیر داخل قالب را با آب مرطوب کنید و خمیر دیگری را که باز کرده اید از یخچال بیرون آورده و روی قالب را با آن بپوشانید و اضافه های خمیر را برش بزنید سپس لبه های 2 خمیر را مطابق عکس با انگشت به هم بچسبانید
حالا روی خمیر را 6 الی 8 برش بزنید و دارچین و 2 قاشق چای خوری شکر روی ان بپاشید و بعد قالب را در فر که با دمای 210 درجه سانتیگراد (425 فارنهایت ) از قبل روشن و گرم کرده اید بگذارید مدت زمان لازم برای پخت پای سیب و دارچین 15 دقیقه است درصورتیکه خمیر پای زود قهوه ای شد یک سوراخ وسط یک فویل مربع ایجاد کنید و بالای پای قرار دهید
سپس دمای فر را به 175 درجه سانتیگراد کاهش دهید و زیر پای یک فویل قرار دهید و 45 دقیقه دیگر اجازه دهید پای در فر بماند تا آماده شود