مواد لازم پای سیب
کره : 125 گرم
پودرقند :125گرم
دارچین :به مقدار لازم
سیب خردشده: 1عدد
تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : 4/1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر :نصف قاشق چای خوری
نشاسته ذرت : 2 قاشق غذاخوری
آرد : 150گرم
طرز تهیه پای سیب
برای تهیه پای سیب ابتدا کره را با همزن بزنید سپس پودر قند و وانیل را اضافه کنید و مجددا با همزن بزنید بعد تخم مرغ را یکی یکی به مواد اضافه کنید بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ در حدود 30 ثانیه مواد را هم بزنید
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و بعد الک کنید سپس نشاسته ذرت را با آرد مخلوط کنید و کم کم به مواد تخم مرغ اضافه کنید و مواد رابا هم مخلوط کنید تا خمیر یکدستی شود
در مرحله بعد سیب خرد شده را با کمی شکر و دارچین مخلوط کنید (سیب را به قسمت های مساوی که نه نازک و نه کلفت باشد خرد کنید )
حالا در قالب مافین کاغذ روغنی بگذارید و 1 قاشق غذاخوری خمیر را در قالب بریزید بعد یک تکه از سیب که با دارچین و شکر مخلوط کردید را وسط خمیر بگذارید و مجددا 1 قاشق غذاخوری از خمیر را روی سیب بگذارید و بقیه مواد را به همین صورت در قالب مافین بریزید
بعد از اینکه خمیر پای سیب را در قالب ها ریختید پای سیب ها را در فر را که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن و گرم کرده اید قرار دهید مدت پخت پای سیب 20 دقیقه است بعد از اینکه پای سیب ها آماده شد از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند سپس از قالب خارج کنید
برای تزیین پای سیب می توانید پودر قند را روی شیرینی ها بپاشید و بعد نوش جان کنید
4 پاسخ
سلام دوست عزیز ممکنه بگید هر پیمانه!معادل چند گرمه؟؟؟من واقعا دچار مشکل شدم!!1ممنونم
سلام هدی جان به زودی مطلبی در این رابطه در سایت قرار می دهم تا مشکل شما برطرف شود
سلام دوست عزیز با تشکر از دستوری که برامون گذاشتید. میشه لطفا بگید که آیا به جای پودر قند میشه شکر ریخت یا نه؟
قبلا از شما ممنونم
سلام سمیه جان مرسی از اینکه اموزش های سایت رو دنبال می کنید در پاسخ سوالتون در صورت تمایل می تونید از شکر به جای پودرقنداستفاده کنید