موادلازم پای کره بادام زمینی
بیسکوییت کرم دار کاکائویی : 16 عدد
خامه پرچرب : 235 گرم
پنیرخامه ای : 240گرم
پودرشکر: 225 گرم
وانیل : 1 قاشق چای خوری
کره بادام زمینی : 250 گرم
کره : 56 گرم
طرزتهیه پای کره بادام زمینی
دسر پای کره بادام زمینی را می توانید در کمتر از 15 دقیقه آماده کنید در صورت تمایل می توانید دستور تهیه این دسر را مطالعه کنید
ابتدا بیسکوییت ها را با آسیاب کاملا خرد کنید برای خرد کرن بیسکوییت ها می توانید از دستگاه غذاساز نیز استفاده نمایید بعد از اینکه بیسکویت ها ار کاملا خرد کردید کره آب شده را اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید تا یکدست شود
سپس مخلوط بیسکویت و کره را در 5 ظرف تقسیم کنید حالا خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و در یخچال قرار دهید سپس کره بادام زمینی و پنیرخامه ای له شده را در ظرفی دیگر با هم مخلوط کنید تا مواد نرم و یکدست شود بعد وانیل و پودر شکر را به مخلوط کره بادام زمینی و پنیر اضافه کنید و مواد پای را با هم خوب مخلوط کنید
در این مرحله خامه فرم گرفته را به مواد پای اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند و بعد مخلوط بدست آمده را روی مخلوط بیسکویت و کره بریزید و بعد روی ظرف ها را با پلاستیک بپوشانید و 3 ساعت در یخچال قرار دهید
تزیین پای کره بادام زمینی : بعد از اینکه پای آماده شد از یخچال بیرون آورید و با خامه و شکلات رنده شده تزیین کنید