پیراشکی سیب

پیراشکی سیب

پیراشکی هم به عنوان غذا و هم به عنوان شیرینی تهیه می شود پیراشکی سیب نوعی شیرینی است که بسیار خوشمزه است دوستانی که علاقه به پیراشکی دارند می توانند این شیرینی را در منزل درست کنند سیب استفاده شده در پیراشکی طعمی متفاوت به آن می دهد

موادلازم پیراشکی سیب

روغن : 1 ونیم قاشق غذاخوری

آب گرم : 440 میلی لیتر(1 و 2/3 پیمانه)

آرد : 4 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری

نمک : 1 قاشق چای خوری

مخمرخشک : 1 قاشق غذاخوری

شکر : 1 قاشق غذاخوری

موادمیانی پیراشکی سیب

سیب خردشده ریز : 3عدد

شکر: ¼ پیمانه

طرزتهیه پیراشکی سیب

در طرزتهیه پیراشکی سیب روغن و شکر را با هم مخلوط کنید سپس آب را همراه 2 پیمانه آرد به مواد اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید بعد نمک و باقی مانده آرد را همراه مخمر خشک به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود و خمیر نرمی بدست آید حالا خمیر را به مدت 1 ساعت ونیم در جای گرم استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود

بعد از اینکه خمیر پیراشکی سیب استراحت کرد آن را روی سطح کار خود که آرد پاشی کرده اید بگذارید دست خود را نیز به آرد آغشته کنید و خمیر را کمی ورز دهید سپس به شکل مستطیل شکل دهید و تکه هایی از خمیر جدا کنید و در دست خود به صورت دایره پهن کنید

اموزش پیراشکی سیب

حالا در مرحله آخر طرزتهیه پیراشکی سیب 1 قاشق چای خوری شکر را همراه 1 قاشق غذاخوری سیب ریز شده وسط خمیر بریزید و بعد لبه های خمیر را روی هم قرار دهید و مانند شیرینی قطاب لبه های خمیر پیراشکی را با دست به هم بچسبانید و فرم دهید

طرزتهیه پیراشکی سیب

بعد از اینکه پیراشکی های سیب را آماده کردید در روغن داغ شده قرار دهید و سرخ کنید تا طلایی شود

دستورتهیه پیراشکی سیب

نکته : در زمان قرار دادن موادمیانی داخل خمیر دقت کنید که مواد را در قسمتی که آغشته به آرد نیست بریزید تا لبه های خمیر به هم بچسبند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *