مواد لازم کاپ کیک خیس شکلاتی
آرد : 1 و 3/4 پیمانه
پودرکاکائو : 3/4 پیمانه
بکینگ پودر : نصف قاشق چای خوری
نمک : 1 قاشق چای خوری
شکر : 2 پیمانه
شیر: 1 پیمانه
روغن مایع : نصف پیمانه
جوش شیرین : 1 و نیم قاشق چای خوری
تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : 2 قاشق چای خوری
آبجوش : 1 پیمانه
طرز تهیه کاپ کیک خیس شکلاتی
کیک خیس یکی از پرطرفدارترین کیک ها است در مطلب امروز طرزتهیه کاپ کیک خیس شکلاتی را برای شما عزیزان گذاشته ام
برای تهیه کاپ کیک خیس ابتدا مواد خشک (آرد , پودرکاکائو , بکینگ پودرو جوش شیرین) را با هم مخلوط کنید و سپس مواد را الک کنید سپس مواد الک شده را با شکر مخلوط کنید
در مرحله بعد تخم مرغ , روغن , شیر و وانیل را در ظرفی جداگانه بریزید و مواد را با همزن با درجه متوسط به مدت 3 دقیقه بزنید و بعد مخلوط تخم مرغ و شیر را به مواد خشک اضافه کنید و مواد را با دور متوسط همزن به مدت 2 دقیقه بزنید تا مایه کاپ کیک خیس یکدست شود
بعد آبجوش را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید با اضافه کردن آبجوش مایه کیک خیس کمی شل می شود سپس مایه را در پارچ بریزید
در این مرحله داخل قالب مافین کپسول کاغذی بگذارید و مایه کیک را داخل قالب بریزید تا 2/3 قالب را پر کند سپس قالب را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 الی 25 دقیقه بگذارید تا بپزد
برای تست آماده شدن کیک می توانید یک چاقو را در کیک فرو ببرید اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک شما آماده است لازم است توجه کنید که کاپ کیک خیس پف نمی کند بعد از اینکه کاپ کیک را از فر خارج کردید اجازه دهید کمی خنک شوند سپس در ظرف موردنظر خود بچینید
تزیین کاپ کیک خیس شکلاتی : برای تزیین کاپ کیک می توانید از خمیر مارزیپان استفاده کنید به این صورت که خمیرمارزیپان را روی سطحی که پودر قند پاشیده اید با وردنه پهن کنید و بعد خمیر را با قالب های دلخواه قالب بزنید و بعد روی کیک بچسبانید البته به جز خمیر مارزیپان می توانی از سس شکلاتی یا خامه و ترافل برای تزیین استفاده نمایید