کاپ کیک لیمو

کاپ کیک لیمو

کاپ کیک لیمو را به افرادی که لیمو دوست دارند پیشنهاد می کنم در طرزتهیه این کاپ کیک از آب لیمو و رنده پوست لیمو استفاده شده است که طعمی خوش به آن می دهد یکی دیگر از موادی که در دستورتهیه آمده است خامه ترش است که به دلیل اینکه در ایران قابل دسترس نیست لازم است از جایگزین برای آن استفاده شود دستورتهیه خامه ترش را می توانید اینجا مطالعه نمایید و در کاپ کیک لیمو از آن استفاده کنید

موادلازم کاپ کیک لیمو

آرد : 1 و ¼ پیمانه (300 گرم)

بکینگ پودر : 1 قاشق غذاخوری

نمک : نصف قاشق چای خوری

خامه ترش : 1 و ¼ پیمانه (300 گرم)

سفیده تخم مرغ : 4 عدد

لیمو : 1 عدد

شکر : 1 و نیم پیمانه (300 گرم)

رنده پوست 1 عدد لیمو

کره نرم شده : 8 قاشق غذاخوری (110 گرم)

عصاره وانیل : 1قاشق چای خوری

موادلازم کرم کاپ کیک لیمو

تمشک میکس شده : 1 پیمانه (140 گرم)

کره : 1 ونیم پیمانه (330 گرم)

نمک : 1پنس

عصاره وانیل : 1 ونیم قاشق چای خوری

پودرقند : 3 ونیم پیمانه (400 گرم)

خامه زده شده : 8 الی 10 قاشق غذاخوری (120 الی 150 میلی لیتر)

لیمو , تمشک یا ترافل برای تزیین

طرزتهیه کاپ کیک لیمو

برای تهیه کاپ کیک لیمو ابتدا آرد , بکینگ پودر , نمک را با هم مخلوط و الک کنید سپس در ظرفی جداگانه سفیده تخم مرغ و خامه ترش را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند

درمرحله بعد از تهیه کاپ کیک لیمو شکر و رنده پوست لیمو را در ظرفی دیگر با همزن بزنید و بعد کره نرم شده را به مواد اضافه کنید و با درجه متوسط همزن به مدت 3 دقیقه بزنید تا رنگ مواد روشن شود

طرزتهیه کاپ کیک لیمو

حالا آب لیمو و عصاره وانیل را اضافه کنید و مواد را خوب ترکیب کنید بعد از آن موادخشک و مخلوط خامه ترش را به نوبت و کم کم به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و با درجه متوسط همزن به مدت 2 دقیقه بزنید در حدی که خمیر کاپ کیک لیمو یکدست شود

بعد از اینکه مایه کاپ کیک آماده شد در قالب های مخصوص مافین کاور قرار دهید و ¾ قالب را از مایه کاپ کیک لیمو پر کنید سپس قالب را در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 18 الی 20 دقیقه قرار دهید تا بپزد (فر را باید از قبل با همین دما روشن و گرم کنید) برای اطمینان از پخت می توانید از تستر نیز استفاده کنید اگر تستر تمیز بیرون آمد یعنی کاپ کیک لیمو آماده است اجازه دهید 5 دقیقه در فربماند و بعد از فر خارج کنید تا خنک شود

اموزش کاپ کیک لیمو

حالا باید کرم را آماده کنید برای این کار ابتدا تمشک ها را در مخلوط کن بریزید تا میکس شوند سپس پوره را از صافی رد کنید تا دانه های تمشک گرفته شود بعد کره را با پوره تمشک و عصاره وانیل و 1 پنس نمک با همزن بزنید و بعد پودر قند را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پودر قند خوب ترکیب شود سپس خامه را قاشق قاشق اضافه کنید و بعد از هر قاشق با همزن بزنید تا به صورت کرم یکدست شود کرم کاپ کیک لیمو نیز آماده است

دستورتهیه کاپ کیک لیمو

بعد از اینکه کاپ کیک ها خنک شدند کرم را در قیف بریزید و روی کاپ کیک را با کرم قیف بزنید برای تزیین نیز می توانید از میوه تمشک یا ترافل و یا حلقه لیمو استفاده کنید

کاپ کیک لیمویی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *