کاپ کیک کاراملی

کاپ کیک کاراملی

کاپ کیک با طعم کارامل

برای تهیه انواع کاپ کیک می توانید موارد گوناگون را امتحان نمایید.استفاده از کارامل روشی دیگر برای تنوع در انواع کاپ کیک کاراملی می باشد.استفاده از کاپ کیک کاراملی را می توان در میهمانی ها و نیز در عصرانه سرو نمود.

مواد مورد نیاز کاپ کیک کاراملی:

شکلات سفید خر شده   150 گرم

کره   100 گرم

تخم مرغ  1 عدد

شیر   نصف پیمانه

وانیل   1/4 قاشق چای خوری

آرد   یک پیمانه

شکر قهوه ای تیره   80 گرم

بیکینگ پودر   1/2 قاشق چای خوری

مواد خامه کاراملی :

خامه   300 گرم

کرمفیل کارامل   150 گرم

دستور تهیه کاپ کیک کاراملی:

فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت و یا 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.داخل کپسول های مافین را کاغذ بگذارید.کره و نیز شکلات خرد شده را روی بخار آب در حال جوشیدن و یا در مکروفر قرار دهید تا ذوب شود.شکر قهوه ای را به مواد خود اضافه نمایید.قبل از سرد شدن شکر بهتر است شکر را اضافه نمایید.شیر را به مواد اضافه نمایید و خوب هم بزنید.تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط نمایید وآن را الک کنید.سپس آرد را به مواد اضافه نمایید.به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود.مواد را که کمی شل می باشد را در قالب بریزید.این کاپ کیک زیاد پف نمیکند و به همین دلیل قالب ها را می توانید کمی بیشتر پر کنید.به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت در فر قرار دهید.سپس اجازه دهید تا سرد شود.

کرمفیل کارامل را از قنادی به صورت آماده تهیه نمایید.خامه را خوب با هم زن برقی فرم دهید و نیز کارامل را به آن اضافه نمایید.سپس این مواد را به روی کاپ کیک تزیین نمایید.بهتر است از قیف و ماسوره استفاده نمایید.کاپ کیک کاراملی به دلیل طعمی متفاوت باعث می شود تا طرفداران زیادی را داشته باشد.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *