کرم رویال آیسینگ یکی از کرم هایی است که برای تزیین انواع کیک و شیرینی و بیسکویت استفاده می شود در طرزتهیه کرم رویال آیسینگ به جای پودر مرنگ می توان از سفیده تخم مرغ نیز استفاده کرد هر قاشق غذاخوری پودر مرنگ برابر 1 سفیده تخم مرغ است کرم آیسنگ به طور معمول سفید است که برای رنگی کردن آن می توانید از رنگ های خوراکی استفاده کنید
موادلازم کرم رویال آیسینگ
پودر مرنگ : 2 قاشق غذاخوری
آب گرم : 4 الی 5 قاشق غذاخوری (1/4 پیمانه)
پودر قند : 2 پیمانه
طرزتهیه کرم رویال آیسینگ
برای تهیه کرم رویال آیسینگ ابتدا پودر قند را همراه با پودر مرنگ مخلوط کنید و همراه 4 قاشق آب گرم با همزن بزنید در صورتیکه آب بیشتری نیاز بود می توانید 1 قاشق دیگر اضافه کنید همزدن را ادامه دهید تا مواد به صورت کرم شفاف و غلیظ درآید دقت کنید که کرم آیسینگ نباید زیاد سفت شود چون در این صورت زود خشک می شود و نباید زیاد شل باشد غلظت کرم در حدی باشد که وقتی با قاشق مقداری را بر می دارید و دوباره در ظرف می ریزید حالت خود را حفظ کند و زود جذب نشود
کرم رویال آیسنگ آماده است می توانید برای تزیین کیک تولد , شیرینی ها و بیسکوییت ها از آن استفاده نمایید