کیک خیس پرتقالی

کیک خیس پرتقالی

مواد لازم کیک خیس پرتقالی

آرد : 2 پیمانه

شکر : 1 پیمانه

تخم مرغ : 2 عدد بزرگ

کره ذوب شده : 1/4 پیمانه

شیرکم چرب : 1 پیمانه

عصاره وانیل : نصف قاشق چای خوری

نمک : 1/4قاشق چای خوری

بکینگ پودر : 1 ونیم قاشق چای خوری

رنده پوست پرتقال : 1 قاشق غذاخوری

موادلازم رویه کیک پرتقالی خیس

پودرقند : 2 پیمانه

مارمالاد پرتقال : 2 قاشق غذاخوری

اسانس پرتقال : نصف قاشق چای خوری

پنیرخامه ای : 113 گرم

کره : 4 قاشق غذاخوری

آب پرتقال : 1 قاشق غذاخوری

طرزتهیه کیک خیس پرتقالی

ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد (350درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود

برای تهیه کیک خیس پرتقالی ابتدا آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید سپس در ظرف جداگانه شکر و تخم مرغ را با هم خوب مخلوط کنید پوست پرتقال را مطابق عکس رنده کنید و بعد رنده پوست پرتقال و عصاره وانیل را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید

طرزتهیه کیک خیس پرتقالی

اموزش کیک پرتقالی خیس

در این مرحله از تهیه کیک پرتقالی خیس شیر کم چرب را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و بعد کره ذوب شده را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید

 

کیک پرتقالی خیس

سپس مخلوط آرد را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و در حدی مواد را باهم مخلوط کنید که ترکیب شوند و مایه یکدستی شود ( زمانیکه آرد را به مایه کیک اضافه می کنید نباید زیاد مواد را هم بزنید )

کیک مرطوب پرتقالی

در این مرحله از طرزتهیه کیک خیس پرتقالی یک تکه فویل یا کاغذ روغنی را روی قالب کیک قرار دهید و به پایین فشار دهید تا جای لبه های کیک روی فویل یا کاغذ بیفتد و بعد اضافه های فویل یا کاغذ را برش دهید و فویل یا کاغذ را داخل و کف قالب قرار دهید

سپس لبه های قالب و روی فویل یا کاغذ را چرب کنید و بعد مایه کیک را داخل قالب بریزید و با لیسک روی مایه کیک را صاف کنید و در فر با درجه 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید

اموزش کیک پرتقالی مرطوب

تزیین کیک پرتقالی خیس

بعد از 20 دقیقه با تستر چک کنید اگر تستر تمیز بیرون آمد یعنی پخت کیک پرتقالی خیس تکمیل شده است کیک را از فر خارج کنید

و بعد از قالب خارج کنید و اجازه دهید کاملا سرد شود سپس کیک را از وسط برش دهید به این ترتیب 2 لایه کیک دارید حالا باید کرم کیک پرتقالی خیس را آماده کنید

کرم پرتقالی کیک خیس

طرز تهیه کرم کیک خیس پرتقالی

در تهیه کرم پرتقالی می توانید پرتقالی را که پوست آن را رنده کرده اید آب گیری کنید و یا آب پرتقال آماده استفاده نمایید

بعد پنیر خامه ای را با کره که به دمای اتاق رسیده است همراه با مارمالاد پرتقال ، عصاره پرتقال ، آب پرتقال ترکیب کنید و با همزن بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند و مواد نرمی بدست آید حالا پودر قند را به مخلوط پنیرخامه ای اضافه کنید و مجددا هم بزنید

طرزتهیه کرم کیک پرتقالی خیس

 

کرم پرتقالی کیک مرطوب

حالا روی لایه زیرین کیک کمی مارمالاد پرتقال بریزید و پهن کنید و بعد 1/4 از کرم پرتقالی را روی مارمالد بریزید و کرم را پهن کنید تا کاملا سطح کیک را بپوشاند

لایه دیگر کیک را روی لایه اول قرار دهید و روی کیک را با کرم پرتقالی که آماده کرده اید بپوشانید

کیک خیس

 

تزئین کیک خیس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *