موادلازم کیک شکلاتی با تمشک (کیک پراگ)
پودرکاکائو : نصف پیمانه
قهوه حل شده : 1 و 1/3 قاشق غذاخوری
آب گرم : ¾ پیمانه
سفیده تخم مرغ : 8 عدد (به دمای اتاق رسیده )
زرده تخم مرغ : 5 عدد (به دمای اتاق رسیده )
شکر: 1 و ¼ پیمانه
روغن گیاهی : نصف پیمانه
آرد : 1 ونیم پیمانه
بکینگ پودر : 2 قاشق چای خوری
جوش شیرین : ¼ قاشق چای خوری
نمک : ¼ قاشق چای خوری
مواد لازم سس تمشک
تمشک تازه : 1 پیمانه
مربای تمشک : ¼ پیمانه
موادلازم روکش شکلاتی
کره : 1 پیمانه (به دمای اتاق رسیده )
شیر: 1/3 پیمانه
زرده تخم مرغ : 3عدد
آب : ¼ پیمانه
شکلات نیمه شیرین : 60 گرم (به دمای اتاق رسیده )
طرزتهیه کیک شکلاتی با تمشک (کیک پراگ)
در مطلب امروز طرزتهیه کیک شکلاتی با تمشک قرار داده شده است که دستورتهیه این کیک از سایر کیک های شکلاتی که در سایت eversweet قرار داده شده است متفاوت است
برای تهیه این کیک ابتدا پودر کاکائو و قهوه حل شده را همراه با آب گرم در ظرفی بیرزید و هم بزنید تا پودرکاکائو و قهوه حل شوند سپس ظرف را کنار بگذارید . در مرحله بعد زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید توجه کنید زمانیکه تخم مرغ ها سرد هستند راحت تر می توانید زرده و سفیده را از هم جدا کنید
5 عدد از زرده ها را با 1 پیمانه شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا نرم شود سپس روغن گیاهی را کم کم به مخلوط شکر و زرده اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود حالا محلول کاکائو و قهوه را که کنار گذاشته اید را به مواد کیک شکلاتی اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند
در مرحله بعد از تهیه کیک شکلاتی با تمشک آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و سپس به مواد شکلاتی اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و مخلوط یکدستی شود
سپس نمک را به سفیده تخم مرغ در ظرف جداگانه اضافه کنید و با درجه متوسط همزن به مدت 1 ونیم دقیقه بزنید تا سفیده پف کند بعد ¼ پیمانه شکر را اضافه کنید و با درجه تند همزن به مدت 1 ونیم دقیقه بزنید تا سبک شود
سپس سفیده تخم مرغ را به مخلوط آرد و شکلات اضافه کنید و مواد را با لیسک به آرامی فولد کنید (مواد را از زیر به رو بیاورید ) تا یکدست شود سپس مایه کیک شکلاتی را در قالب که چرب و آرد پاشی کرده اید بریزید و در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) در حدود 1 ساعت قرار دهید تا بپزد بعد از نیم ساعت کیک شروع به پف کردن می کند بعد از 45 دقیقه می توانید با تستر چک کنید در صورتیکه تستر بیرون آید می توانید کیک را از فر خارج کنید
بعد از اینکه کیک را از فر خارج کردید اجازه دهید خنک شود و سپس از قالب بیرون آورید و بعد به لایه های مورد نظر برش دهید
طرزتهیه روکش شکلاتی
در یک تابه کوچک 3 زرده باقیمانده را به همراه ¼ پیمانه آب و 1/3 پیمانه شیر مخلوط کنید و هم بزنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانیکه مایه بخار کند دفت کنید نباید اجازه دهید که بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و 6 گرم شکلات را به آن اضاه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس مواد را کنار بگذارید تا خنک شود
حالا در ظرفی جدا کره را به مدت 5 دقیقه با درجه تند همزن بزنید سپس مخلوط شکلات را کم کم با قاشق به کره اضافه کنید و در هر بار اضافه کردن با درجه تند همزن بزنید تا خوب با هم ترکیب شود مدت زمان لازم برای همزدن 2 دقیقه کافی است
حالا باید سس تمشک را اماده کنید برای این کار ابتدا 1 پیمانه تمشک را با ¼ پیمانه مربا با هم مخلوط کنید و آرام با چنگال هم بزنید تا تمشک ها خرد شود نباید زیاد هم بزنید تا آبکی شود به این ترتیب سس تمشک آماده شد
حالا لایه اول کیک را در ظرف موردنظر قرار دهید و روی لایه اول را مقداری سس تمشک بریزد و پهن کنید ولی سس را به کناره های کیک هدایت نکنید سپس لایه بعدی را روی لایه اول قرار دهید و روی آن را مقداری از روکش شکلاتی بریزید و پهن کنید و بعد لایه های بعدی را به همین ترتیب روی یکی سس تمشک و روی دیگری روکش شکلات بریزید و با روکش شکلات کیک را بپوشانید
برای تزیین روی کیک شکلاتی با تمشک می توانید از میوه تمشک استفاده کنید