موادلازم کیک شکلاتی با روکش گاناش
آب جوش : معادل یک لیوان
پودر کاکائو الک شده : نصف لیوان
شکلات سیاه : 60 گرم
وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ : 4 عدد
روغن مایع : نصف لیوان
آرد الک شده : یک و دو سوم لیوان
نمک : نوک قاشق
شکر : یک لیوان
بکینگ پودر : 1 و نیم قاشق چایخوری
موادلازم گاناش
خامه صبحانه : 200 گرم (یک پاکت خامه)
شکلات سیاه یا شیری 70% : 200 گرم
طرزتهیه کیک شکلاتی با روکش گاناش
برای تهیه کیک شکلاتی با روکش گاناش ابتدا پودر کاکائو و آبجوش را رد ظزفی با هم مخلوط کنید تا پودر کاکائو حل شود سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و بعد کنار بگذارید تا خنک شود
حالا قالب را چرب کنید و کاغذ روغنی در قالب قرار دهید بعد زرده و سفیده تخم مرغ را در ظرف های جداگانه از هم جدا کنید و زرده را به مایع شکلاتی اضافه کنید و با همزن بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند
حالا روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید و بعد سفیده ها را جداگانه با همزن بزنید تا سفت شود و از ظرف نریزد
در این مرحله از پخت کیک شکلاتی مواد خشک (آرد , شکر , بکینگ پودر و نمک) را با هم مخلوط کنید و در کاسه ای بریزید و وسط آن را حفره ایجاد کنید و مایع شکلاتی را داخل حفره ای که در وسط مواد خشک ایجاده کرده اید بریزید و سپس با قاشق یا لیسک مواد را با هم مخلوط کنید
بعد از اینکه مایع شکلاتی و مواد خشک با هم مخلوط شدند سفیده را در دو مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی با هم مخلوط کنید
مایه کیک شکلاتی را در قالب که کاغذ روغنی قرار داده اید بریزید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 الی 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد بعد از 30 دقیقه با تسترچک کنید اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است
کیک را از قالب خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود
طرزتهیه رویه گاناش
برای آماده کردن گاناش شکلاتها راخرد کنید و سپس خامه را در ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا خامه بجوشد سپس شکلات را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شکلات و خامه با هم مخلوط شوند بعد زا اینکه گاناش آماده شد به صورت داغ روی کیک بریزید
برای تزیین کیک نیز می توانید شکلات سفید را به صورت بن ماری ذوب کنید و سپس در قیف بریزد و روی کاغذ روغنی بنویسید و در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس نوشته را روی کیک قرار دهید و یا با خامه فرم گرفته کیک شکلاتی را به شکل های مختلف شکوفه بزنید